Измама! Мис Бони прекара Катя от „Ритон“ с обеци – менте!

Катя герданКатя от „Ритон“  била жестоко измамена на концерта на дуета, който се проведе миналата седмица.

Самовлюбената певица решила да блесне с уникални бижута и  платила сериозна сума за обици, колие и пръстен. Целият комплект й бил представен като уникален и  изработен специално за нея. Тя се зарадвала, че ще удари конкуренцията и най-вече Кичка в земята и платила колкото й поискали за бижутерията.

След концерта обаче фолкаджийки й намекнали, че имат същите накити и няма нищо оригинално във визията й.

Катя едва не колабирала от нерви, когато разбрала, че се е появила с конфекция на сцената.  Бижутата й били пробутани от известния  травестит Борислав Соколов, наричан още Мис Бони, който от известно време насам се изявява като стилист, гримьор и личен бижутер на ВИП персоните у нас.

Той много добре се справя с гримовете, а напоследък започнал да продава и бижута на клиентките си, предимно чалгаджийки, като влагал евтини материали, но ги правел така, че да изглеждат скъпи. Явно Бони разчита на наивността на клиентките си и не им пояснявал, че думата „уникат“ означава единствен екземпляр, а правил по десетина бройки, продавайки ги на различни певици и актриси, за които разчитал, че няма да се засекат.

Катя РитонЗа направата на бижутата си той използвал евтини, но ефектни стъкълца, представяйки ги за камъни „Сваровски“ на принципа – колкото по-блестящо, толкова по-уникално.

Катя побесняла, когато научила, че нейният комплект, за който броила сума ти пари, отдавна краси визията на колежката й Мариана Попова и тя даже има записи със същите обеци. Колието пък висяло в клип на една фолкаджийка.

Катя готви отмъщение за измамата и излагацията, като на първо време разпространява на всички в гилдията какъв измамник е Мис Бони. В същото време феновете се питат толкова ли не е могла да си купи бижута от някой истински бутик, ами се е доверила на гримьора на чалгаджийките.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/4FQtdhUNUs8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *