Местан учреди турската партия ДОСТ ! Срива националната сигурност на България! Виж Как:

Местан фондовеБез никакви притеснения и без никакъв опит да бъде спрян, Лютви Местан учреди вчера антибългарската си партия ДОСТ.

Че това е една абсолютно финансирана и поддържана от южната  ни съседка формация стана ясно още от списъка с поканените официални гости.

Там се мъдреше на челно място турският посланик Сюлейман Гьокче, имаше и официални представители на управляващата в Турция Партия на справедливостта и развитието, като и още няколко водещи партии, близки до Ердоган.

Учредителите бяха 1 000 души, по-голямата част от тях – националисти, които искат да наложат мюсюлманските ценности у нас, както и да откъснат цели райони от България и да ги поставят под пълното влияние на Ердоган, известен с мераците си за възстановяването на Великата турска империя.

Най-скандално по време на учредяването беше изказването на Семир Ялчън от Партията на националистическото движение в Турция. Той заяви от трибуната, че „където и в България хората да си говорят на турски език, това населено място се приема като част от нашата родина“. Думите му предизвикаха бурни реакции в социалната мрежа.

Хората бяха възмутени и попитаха как така в столицата на България се заявява, че много области в станата ни са част от Турция! И никой, ама абсолютно никой не реагира и не взима мерки срещу опасността да бъдем раздробени на парчета, от които късове съседите ни да си изберат и приберат най-апетитните.

Единствен Ангел Джамбазки каза, но по телевизията, че учредяването на ДОСТ е провокация от страна на Ердоган и откровена заплаха за националната ни сигурност.

Това не е партия като ДПС, която следва светската национална политика на България и която запази етническия мир през годините, партия, която ще го взриви!!!

Останалите политици не реагираха. И медии и държавници се направиха, че нищо не се случва и че е съвсем нормално турският посланик у нас да участва в създаването на партия.

А Бойко Борисов, който винаги бяга от горещите кестени, се скри чак на морето да се снима на фрегатата „Дръзки“ и после се отби да пререже една летичка в Бургас.

А че някой иска да ни резне държавата, мина покрай ушите му

Само Джамбазки продължи да се бори и каза,  че  смята партия ДОСТ за крайното изражение на турската инвазия у нас.

Междувременно интернет форумите завряха и закипяха… За да замлъкнат след няколко дни… А хищна Турция да продължи подмолната си инвазия за сриване на държавата ни. За да може някой ден да си отръфа парчета от трупа на България.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *