Шок! Коко Динев завлече Преслава с огромна сума пари! Виж Тук:

Преслава КокоВсички знаят, че Коко Динев имаше сериозна забежка с Преслава и че от любов й  подари луксозен апартамент.

Никой обаче не е наясно, че всъщност хазартния бос само й е избрал жилището, а Преси си го е платила сама до последната стотинка. Певицата броила цели 200 хиляди евро от собствените си спестявания и така се сдобила с тузарското жилище.

Докато злите езици  говореха, че Коко й отпуска сериозна издръжка, осеменителят на чалга певици всъщност само й направил няколко подаръчета, а всичко останало си плащала тя.

Още по-зле – финансирала и любовника си. Насред кризата Динев започнал да я увещава да не държи парите си в банка, понеже системата можела да рухне, а да ги вложи в бизнеси и да ги завърти. Дори си предложил услугите да й бъде личен финансов съветник.

Наивната Преслава изтеглила всичките си спестявания от 150 хиляди евро и доверчиво му ги дала да оперира с тях и да ги влага в различни бизнес-начинания.

След време обаче й се наложило да си ги поиска обратно, тъй като отдавна била обещала ново жилище на родителите си. Динев започнал да я мотае – ха днес, ха утре, ха другата седмица…

Певицата го притиснала и поискала Коко да се ангажира с конкретен срок, в който да й върне спестяванията. Тогава той й признал, че бизнес-начинанието, в което ги вложил, било неуспешно и цялата сума изгоряла.

Преслава била шокирана, тропнала с крак да й върне парите, но той й казал, че нямат черно на бяло договор, че му е дала каквото и да било и ще й ги върне, когато може.

Този ден така и не настъпил. Певицата вдигнала луд скандал на любимия си, а той се изнизал гузно през вратата.

След този случай връзката им секнала и Преси не искала ни да го чува, ни да го вижда.

Запознати с навиците на Коко смятат, че той най-вероятно е профукал парите в някое казино, тъй като е голям любител на хазарта и често залага огромни суми.

Преслава пък била в депресия и дълго плакала заради измамата и предателството на любовника си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/RJ4vrYEzTzI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *