Шок! Жени Калканджиева се Търкаля Пияна на бутилка водка в Столичен Клуб! /ШОКИРАЩА СНИМКА/

жени жорко
Жени остана сама със сина си Жорко

Мис България Жени Калканджиева  се е хванала яко за бутилката от отчаяние.

Тя отишла да разпусне в заведение в Студентски град, а запоят й продължи цели три дни..

По време на тридневния алкохолен маратон си отивала вкъщи колкото да поспи и отново се връщала. Шокирани посетители сигнализираха в медиите, че се ужасили от държанието й. Тя всеки ден е тук и пие направо от бутилката, докато се замъгли. Излиза на дансинга да танцува, прави се на весела студентка, един вид разпуска. Но е ужасно да я гледаш как се клати, как залита, как се хваща за мебелите, за да не падне.

Гледката никак не е приятна, особено когато става дума за шестата по красота в света. Излага се ужасно, гледат я много хора и се смеят, а тя си мисли, че им е весело и маха с ръка. Хили се глуповато и след това пак се хваща за чашата. Дори сервитьорите я одумват зад гърба й, но тя не се усеща.

Жени пиянаЖени Калканджиева отдавна е на ти с алкохола, но чак такава голяма публична излагация до момента не е правила. Обикновено се напива в тесен кръг. Но навиците й лъснаха във ВИП Брадър, когато влезе там с Тачо и го превърна в огромно зрелище, ставайки за съжаление и присмех на зрителите. В риалити шоуто шестата по хубост в света всяка вечер се напиваше, или поне се поддържаше на градус. А когато семейството прекалеше с напитките, избухваха грозни скандали, които шашваха дори екипа на предаването и оставяха съквартиранти и зрители безмълвни.

Приятели на Калканджиева се опитват да я оправдаят защо посяга все по-често към чашката. Семейният й живот не върви. С Тачо се разделиха, защото той й изневеряваше с която му попадне. Това е огромен удар по самочувствието на красавицата, от който тя вече втора година не може да се възстанови.

Освен това майка й се разболя и почти ослепя. Сега Жени се грижи сама за Жорко  и за майка си. Има проблеми и в работата си. Някои в такива ситуации се стягат, но Жени се плъзна по по-лесната писта. Започна да пие, за да забрави, твърдят хората от обкръжението й.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *