Ники Михайлов се скри в дома си от мъка по Алисия! Не е излизал от месеци!

Алисия 1Ники Михайлов е изчезнал от хоризонта и не се появява никъде. Той нито ходи по заведения, нито се среща с приятелите си, даже не е активен в профила си във Фейсбук.

Според негови близки, Мамин Ники е  изпаднал в тежка депресия заради внезапно разцъфналата любов между Алисия и Жоро Бирмата.

Вратарят бил буквално смазан от факта, че дамата на сърцето му е с друг и то не какъв да е, а по-богат от него и човек от приятелския му кръг. Не може да се примири, че двамата му забили нож в гърба и се оттеглил да ближе рани.

Всъщност Михайлов явно забрави, че той сам преди няколко месеца обяви, че с Алисия са скъсали, далеч преди тя да се съгласи на ухажването на Бирмата. Двамата се мотаха заедно цели три години и ако я искаше за себе си, можеше да й предложи брак. Малкият Валерко беше свикнал с него и го имаше за баща, певицата го обичаше и му беше вярна, летеше, за да го следва навсякъде, където той играе… и не е нейна вината, че Михайлов цели три години така и не пожела да се обвърже сериозно с нея, а продължава да иска двамата просто да са гаджета.

На Алисия й писна от срещи и раздели, писна й да я мотаят и да я използват само за любовница. Тя копнее за семейство и за още едно дете, а явно Бирмата е решил да й даде и двете.

Така че Ники няма нужда да изпада в депресия, а да бъде по-решителен, когато обича една жена, категорични са колежки на певицата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/b2aOrwUHh1U

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *