Софи Маринова чака момиченце от Гринго! Ще я кръсти Клеопатра!

Софи ГрингСофи Маринова ще стане майка на момиче.

Видеозонът все още не може да покаже пола на бебето, но за сметка на това са го направили две врачки, при които тя е ходила по различно време. И двете й казали, че ще има женска рожба и тя ще се появи, когато Лоренцо израсне достатъчно. Магьосниците даже й предсказали появата в живота й на голямата й любов Тодор Давидов, известен повече като Гринго.

Сега Гринго е като сянка на любимата си. Не само заради бременността й, но и заради гипсираната й ръка. Той я води навсякъде с колата си, тъй като тя не може да кара, а последно двамата бяха засечени пред  столичната АГ-клиника „Свети Лазар”, където  следят бременността на Маринова.

Дни, след като разбра, че е бременна, тя падна в банята в хотел в Брюксел, където имаше участие и строши ръката си. Белгийските лекари само я превързали, тъй като Софи искала да бъде прегледана и ако трябва – гипсирана на родна земя. Това се случило точно по време на атентатите на летището в Брюксел и певицата едва се разминала с нещастието да се озове в кошмара на бомбените експлозии.

Терористичните актове обаче не помрачили радостта й, че ще си има бебе и помската чучулига успяла да се добере до България, където я гипсирали.

„Още като видях двете чертички на теста и почувствах, че ще имам момиченце“, хвали се певицата, която предстои да роди чак в началото на декември. „Ще я кръстя Клеопатра, това ми е мечта от години“, категорична е тя.

Носят се слухове, че Лоренцо никак не бил доволен от развитието на нещата и не искал новото бебе. Той се страхувал, че цялото внимание на майка му ще се съсредоточи върху сестричката му, а той ще остане на втори план. Освен това вече си имал гадже и се срамувал, че мама тепърва ще ражда и сигурно ще го кара да разхожда малката с количката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *