Не е шега! 80% от учредителите на ДОСТ са Имами – Ислямисти! Виж Тук:

mestanСъдът не трябва да регистрира новоучредената партия от  Лютви Местан, а спешно трябва да направи пълна проверка на финансирането й.

Това настояват от партия „Българско национално обединение“, в разпратено писмо до различни държавни институции.

По време на учредяването са присъствали изгонени от ДПС имами, чиято  бройка е представлявала цели  80 процента от така наречените делегати на провелата се в неделя  учредителната конференция. Сред имамите имало и  председатели на различни мюсюлмански настоятелства и даже хора от Главно мюфтийство. Това показва, че партията не е светска, а религиозна, създадена от хора-ислямисти, които просто лъжат, че ще се борят за евроатлантическите ценности.

Парадоксалното е и че само една единствена жена е присъствала на учредителната конференция и тя е била докарана „за цвят“. Каква либерална идеология, когато в ДОСТ са 99,99 процента мъже, питат от  „Българско национално обединение“, които са депозирали жалба до главния прокурор Сотир Цацаров и до Софийския градски съд.

mestan1

В жалбата се настоява да бъдат проверени всички делегати за това какви са им връзките с Турция и с проповядването на радикален ислям и защо в ДОСТ гъмжи от хора, които проповядват в джамии, а не например светски особи. Защо така явно под носа на българското правосъдие и Закона за партиите се учредява една формация, която видимо е изцяло турска и то не светска.

Пита се и каква е ролята на посланика на Турция Гьокче, който е бил гост на учредяването, както и на другите турски политици – официални гости на конференцията.

Това не е ли ясен знак, че Турция просто си учредява собствена партия в България  и всичко това става под носа на властите, които безропотно мълчат?

Партията е политически проект на  управляващите в Турция ислямисти, алармират от БНО.

ВМРО и евродепутатът Ангел Джамбазки излязоха също с декларация, в която настояват да се спре регистрацията на ДОСТ, защото е партия, която заплашва националния мир.

Лидерът на БСП Михаил Миков пък заяви, че очаква правителството да реагира и органите на съдебната власт поне веднъж  да си свършат работата и да забранят ислямистка партия в България и то начело с човек, който съди България с искането турският да бъде признат за официален език.

Само от ГЕРБ незнайно защо мълчат. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. А на бас, че никой няма да ги пипне и ще регистрират партията?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *