Идиотка ли е Бъчварова: Моля без насилие! Ако видите мигрант, помолете го любезно да почака докато дойдат полицаи да го арестуват!

БъчвароваРумяна Бъчварова произнесе в ефир безумен инструктаж как да се държим, ако видим нелегален мигрант или група мигранти по границата.

Тя се включи по телефона в телевизионна дискусия заради ареста на Петър Низамов, който натръшка бежанци на земята и снима клип с тях. А след това под натиска на международната общност и Българския Хелзингски комитет беше арестуван за 72 часа, като най-вероятно ще бъде съден.

Вътрешната министърка даде свежи идеи как да се реагира при среща с бежанци. Най-важно било да ги заговорим /на какъв език не е ясно/ и да се информираме откъде идват и как са пресекли границата.

След това, докато ги омайваме с приказки, бързо да звъннем на Гранична полиция и да изчакаме компетентните органи да дойдат и да се заемат с тях.

Много важно също така било да се държим учтиво и неагресивно. Забранени са всякакви посегателства върху тях. Трябва да сме учтиви, да не ги докосваме под никакъв предлог, а ако видим, че са гладни или жадни, да им предложим вода и храна, докато органите дойдат.

бежанци паспортиТази идилична картина прилича на лоша сцена от третокласна комедия, а не на сериозен съвет и инструктаж към гражданите от министър на вътрешните работи.

Представете си две жени берат гъби. Пред тях изскачат група подивели брадати чужденци, които никак не им мислят доброто. Жените обаче любезно ги карат да поседнат, дават им вода, провеждат разговор с тях на чист майчин арабски език и в същото време чакат Гранична полиция да дойде. А докато ченгетата довтасат, могат да минат часове.

Какво да правят докато чакат?

Да ги поканят на танц?

Да поиграят на шах?

Да им покажат местните забележителности?

Представете си и друга ситуация – двама мъже секат дърва. Отново същата група брадати бежанци изскача от храстите.

Какво да правят, ако нямат обхват на телефона, а то в гората със сигурност нямат?

Единият да тича до най-близкото населено място да се обади, а другият да проведе весел разговор? За гората, за природата…

Дори мигрантите да носят ножове и да го нападнат, нашият не бива да ги пипа, за да не наруши европейските закони и най-вече ценности?

А няма ли закон, според който всеки, който мине границата нелегално – е нарушител?

И дали ще го спрат граничари, или обикновени хора, няма значение?

И откога опазването на реда в родината ни и нейната цялост се превърнаха в престъпление?

По тази логика, винаги дръжте готово кафе вкъщи, ако мине случайно крадец, или убиец – да го почерпите. Изисква го новият европейски мейнстрийм.

Нали така, госпожо Бъчварова?

Хуманизмът преди всичко.

А миг преди да ви убият, не забравяйте да им поднесете и кутията с бонбони.

Иначе ще излезе, че не сме европейци, а варвари!

Друго си е да сме просто идиоти, с управници още по-големи такива. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

15 коментара

  1. дърта КИКИРИЦО ! всичко което предлагаш да направим ако срещнем дългоочакваните бежанци же го направим с ищах ПОНЕЖЕ СИ МНОГО УМНИЧКА ЧЕ ЧАК ТЪПА АЗ ПЪК ЩЕ ТЕ ПОМОЛЯ ДА МИ ДАДЕШ ТЕЛЕФОНА СИ ЗАЩОТО АКО ПОИСКАТ СЕКС УСЛУГИ ДА ТИ ЗВЪННА ВЕДНАГА ДА ДОЙДЕШ И ДА ГИ ОБСЛУЖИШ С ТВОЙТО НЕЖНО И КРЕХКО ТЯЛО НА БАЛЕРИНА !!! И ТЕ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ МИ ДАДА НЯКОЙ ГУЩЕР ЗА ДА МИ БЛАГОДАРЯТ ЧЕ СА СЕ ЗАДИВОЛИЛИ С ЕДНА ДУНАПРЕНОВА КУКЛА

  2. Тази бъчварова защо не им лапне морковите най учтиво без да ги доносва.продажна свиня и лакей на америка.

  3. И даже , кахо ги видим, освен вода и храна, с които да ги посрещнем, да си смъкнем гащите и дс се надупим, а след това да им дафем и по един нож, ако нямат и да им покажем с ясни и точни жестове, че искаме да ни прережат гърлото!Ама, овцо нещастна, аз от години заради тия уроди ходя с Беретата извън къщи!И теб бих почерпила с нея, само да ми паднеш!

  4. Това прилича на нов вариант на „Ало, ало“ или на Швейк… Ако е измислица…. Но ако е истина… Е направо зловещо..

  5. Приятели…

    Според Вътрешната ни министърка Бълварова и “Българския хелзинкски комитет” (истинския отдавна е саморазпуснат и не съществува), нещата стоят така…:
    1. Ако циганин убие пенсионер – сам си го е търсил, като е пречел на циганини да “бере пари и железо…”
    2. Ако пенсионер убие циганин нахлул в дома му, това е чудовищно престъпление – нарушават се правата на целия циганския етнос…, да “бере” чужди пари и собственост”…
    3. При изнасилена германка – сама си го е търсила…
    4. При изнасилена мохамеданка – това е висша проява на ксенофобия… и престъпление срещу човечеството…
    5. При нарушаване на държавна граница – мюсулманина е прав, той е герой…
    6. Ако някой пречи на мюсулманин-терорист да премине чужда държавна граница – той е престъпник…
    Накратко – Свръх-либерални Атлантико-гейски ценности и криво разбрани човешки права…, но при американския либералeн садизъм принципа е такъв:
    – “Престъпника е герой, жертвата сама си е виновна…!!!

    Щом ще правим мултикултурализъм, това ще значи, че вярващите от всяка религия ще си живеят според своята религия и спрямо тях ще се прилагат техните закони…!
    (Макар, че Левски казваше – в “…България всички ще живеят по българските закони”…)

    Хващаме нелегален мигрант и казва – “Аз съм мюсулманини”…
    – Добре…, записваме го в Досието му… и…
    За изнасилените от мюсулмани жени и мюсулманите влезли в чужд имот – ще прилагаме Шариата…!
    Защото…:
    1. Гостите ли казват на стопанина как да си подреди къщата, жената и децата или неканения гостенин…?
    (…За неканения гостенин 50 тояги на голо…)
    2. Как стопанина да постъпва с неканен гостенин нахлул в къщата му и крадящ или унищожаващ собствеността му…?
    (…Отрязване до лакътя на лявата му ръка, при първо хващане…, при второ и дясната…)
    3. Какво се прави с изнасилвач на чужда жена…
    (…Шариата заповядва веднага да се скопи…)

    ЕТО ТАКА РАЗБИРАМ АЗ МУЛТИКУЛТУРАЛИЗМА…!!!

    Казвал съм и друг път – На казаното от хора с психична недостатъчност не се вързвайте… Всички свръхлиберали-садисти, особено “хелзингските”, са болни – имайте човешка милост, нуждаят се от сериозно лечение…!!!
    .

  6. Бъчварова,както и другите управляващи не са етнически българи-те са евреи.Затова и са с толкова интересни имена,най-вече фамилии.Бъчварова със слепените уши в долният им край като Софиянски,Божков,Луканов,Кунева-Пръмова,Лукарски,Бареков и други еврейчета,които уж са българи.
    Евреите се борят срещу българите и бялата раса-те разселват негри,индийци,араби сред белите народи с цел да ни претопят етнически и те да останат единственият бял народ,който да управлява светът в едно световно правителство.
    В България е пълно с евреи-на турците преди повече от два века са им викали „измаелтяни“.
    Турците-евреите тоест винаги са ползвали други народи да им вършат работата-мачкали са ни с кюрди,араби,цигани и еничари с промити мозъци за да ни колят през вековете.
    Виждате ли и слепените ушички към главата в долният край-почти всички политици са с такива,имат си цял отбор хора кметчета,мутрички-бандити,социолози,докторчета крадливи и всякакви такива.
    България си я чистят от етнически българи,в районите с турци като Черноморието,Източна Добруджа-Шумен,Разград-бежанци няма!В Кърджали-БЕЖАНЦИ НЯМА В ТУРСКИТЕ РАЙОНИ!
    Бежанците ги разселват в западна България за да ги използват срещу етническите българи.

  7. omda.bg българските евреи в политиката-ще ги откриете Луканов,Божков,Софиянски,Пирински-ушите им са като залепени за главите в долната им част,като на рисунките на дяволи!Хора с фамилии като „Абаджиев“ и явният евреин Марко Фридман са взривили църквата „света Неделя“ преди над 90 години!
    Комунистите ни са евреи-Георги Димитров,Антон Югов и маса други…Доган е със същите дяволски уши,същото бандитче е.Разни като „Парамов“,Лев Главинчев какъв българин е?Разни с фамилии „Туджаров“,“Узунов“?
    Същите стари хазарчета-еврейчета си ни управляват…все с разни гръцки,турски имена,разни Златареви,Праматарови и други екзотични фамилии неуказващи етнически произход са турчоля-братя на днешни те евреи.Разни с фамилии Бареков,Попов и какви ли не-също!Политиката,медиите,банките,бизнесът е пълен само с такива,защото се поддържат,НО СКРИТО,българите не трябва да се усещат за да е властта им истинска!
    Тези се знаят,поддържат и ни мачкат!
    В районите с етнически турци няма изпращане на бежанци!В турските райони българи почти няма,без турски език и хляб не можеш да си купиш!
    ДПС турска партия ги допускат скритите турци-евреи братята им уж българи и строиха джамии години преди да започнат да вкарват умишлено араби и индийци в България и Европа!
    Институциите,здравеопазването,политиката,бизнесът,образованието ни е пълно с турци все още!
    Чрез „интернационално братство“-комунизъм те се върнаха в България и вкараха свои бъдещи воиници зад град ВИЕНА,която са обсадили векове по-рано!!!
    От векове са се борили против Европа,с армия своя не могат явно да ни завземат и го правят скрито,с други хора!!!

  8. Овца тъпа,иди ти и разговаряй с тях че и да те опънат яко явно младия ти любовник не се справя добре че търсиш и друго присъствие патка долна оскубана!

  9. Никакви либерали не са,това е еврейски план за унищожение над белите народи!Бялата раса е най-умна и затова евреите искат да ни унищожат,защото умни хора не могат да управляват!Затова умишлено и образованието е съсипано тук,в Европа,САЩ/Канада!
    Трябват им цигани,араби като оръжие срещу белите народи,това им е политиката!
    Досега най-плюят Хитлер и САЩ и СССР заедно са се борили срещу фюрерът и Германия,защото и двете държави са били управлявани от евреи и още са!
    Вижте цялата пропаганда против национализмът-истинският национализъм на етническа основа,не фалшивият „патриотизъм“-плюят ги евреите,които са същите измаелтяни наречени по-късно „турци“,които в Османската империя са ползвали кюрди,араби,индийци-тоест цигани и наши деца с промити мозъци за да воюват за тях!Винаги си вършат нещата с чужди ръце!
    Стигат до Виена,обсаждат я,но ги разгромяват и оттогава не са спирали,но не с явна война,но чрез преврати,чрез банкерите си-подкупи,убийства на видни лидери!Тактиката им е да избият интелигенцията на един народ,безпричинни воини за да убият предварително много мъже,които биха могли да воюват срещу тях и да ги свалят от власт!
    След това останалият народ е лесна плячка за тях!
    След бракът си с еврейката САРА и последният ни цар Иван Шишман е евреин-с майка еврейка и той е евреин!България пада под тяхна власт,разделена в междуособици!Оттогава геноцид,сега са решени да ни довършат,нас и другите европейци!

  10. С коя по точно молба да отправим нашата прозба към мигранта? ПЛИЗ ДОНТ АЛАХ АКБАР.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *