Шок! Фолкаджийки скочиха на Дебора в „Биг Брадър“! Ето защо ги вбеси:

Участието на певицата Дебора в „Биг Брадър“ предизвика шок у пеещото по кръчмите съсловие.

Тя едва свари да влезе в Къщата и се отцепи като мотика. Колко чашки гаврътна на екс никой не успя да забележи, но изведнъж взе да заваля думите. После стана войнствена, а накрая се опъна с оскъдната си рокличка на дивана и заспа.

Наложи се Биг Брадър да я вика в изповедалнята, но там тя беше абсолютно неадекватна и пелтечеше „Ти  ся що ма викаш? Ко искаш? А! Караш ме кафе да пия? Ми хубаво. Дай кафето.“ В същото време Мис Северозападна България късаше житните класове от интериора и се опитваше да направи букет, но ги чупеше и ги изтърваваше на пода.

Мъжете се опитаха да я успокоят, други взеха да й крия чашата, трети буквално да я носят към спалнята. Та разкопча роклята си до цепката на дупето с намерение уж да си ляга, но се сети, че не си е допила и пак се присъедини към  компанията отвън.

Дори устатата Людмила Захажаева остана с отворена уста, а Луна съзря начин да блесне и да се изкара най-голямата моралистка. Тя нападна по грозен начин колежката си, непрекъснато я наричаше алкохоличка и неуравновесена лигла, която не носи на алкохол, но носи на бой. Явно Луна беше влязла въоръжена с клюки и знаеше, че Дебора е била малтретирана от гаджето си. Всъщност нищо чудно да я е млатил заради лигавото й  поведение, когато се напие.

Луд рев обаче наддахоха фолкаджийките отвън. Те тутакси се припознаха в младата Дебора и разбраха, че тя ще нанесе непоправим удар върху имиджа им. Интернет и без това изобилства от снимки на пияни и полуголи чалга певици и Дебора просто се оказа една от тях. А поведението й е точно копие на съвременната чалгаджийка – пияна, с кървясали от алкохола очи, с неадекватно поведение, оскъдни дрешки и груб език.

В момента посрамените диви даже говорят с Нико Тупарев, предлагайки му пари, за да изгони миската от предаването.

Доколкото го познаваме, той ще я държи нарочно до края, защото тя ще му трупа рейтинг.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *