Разпускат парламента! Вижте причината, заради която депутатите си отиват!

В парламента продължават да стоят хора, които са замесени с наркотрафик,  хора, които са купували  гласове при това от затворници, хора, които имат нечисти връзки, а здравният министър беше свален заради една обществена поръчка.

Това бомбастично изказване направи не кой да е, а българският премиер.

И допълни. Ние градим. ГЕРБ гради всеки ден, всеки час. А те се опитват да съборят и омаловажат изграденото от нас.

„Не ги гледам и изобщо не ги слушам“, каза Борисов за  Корнелия Нинова, която го нарече страхливец. Ние си строим и това ще остане след нас.

Аз епитети не употребявам. Нашата работа е да градим България и го правим всеки ден. Останалите политици ги бъркат с рошави мъже.

Не съм наричал българите нито прости, нито лош човешки материал. Аз думата лош изобщо не съм я употребявал. Не е в стила ми. И сега ми слагате думи в устата, които никога не съм казвал, това е политическа поръчка, ядоса се Борисов.

Знаем, господин премиер, знаем.

Вие никога нищо лошо не казвате и никого не обиждате.

Вие сте честен човек!

Затова ви напомняме, че когато в един парламент има престъпници, наркопласьори, купувачи на гласове и всякаква друга измет – най-мъжко ще е да го разпуснете.

Понеже трудно ще докажете кой какво е крал, кой колко суджук е изял, кой е пласирал дрога /АМА НАИСТИНА КОЙ ЛИ?“, кой е свивал пари от обществени поръчки, кой е вкарвал контрабандни цигари, кой е накарал цели ромски махали да гласуват /оказва се за ГЕРБ/, кой търгува с влияние, кой прибира пари от асфалт, направо цялата заподозряна тумба трябва да си отиде!

Един нормален премиер на нормална държава би реагирал точно така.

Щом не може да назове престъпниците поименно, но е казал, че са в парламента, е абсолютно логично и НЕОБХОДИМО ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ ДА СИ ОТИДЕ.

И да се изберат честни и неподкупни хора, а на мафиоти, за каквито Б.Б. говори.

И то по-бързо да стане това, защото след няколко дни ще прочетем, че Борисов никога не е изричал подобно нещо.

Хайде, господин премиер!

Бъдете мъж на място, какъвто твърдите, че сте!

Изхвърлете престъпниците от парламента!

Само внимавайте да не стане обратното.

Защото според някои публикации в чуждата преса, вие сте начело на мафията!

Ама вие не четете такива гнусни клевети, нали?

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. „ХАЙДЕ ,ГОСПОДИН ПРЕМИЕР, БЪДИ МЪЖ И НА ДУМАТА СИ ДРЪЖ“ .ДОКАТО СТЕ НА ВЛАСТ СВЪРШЕТЕ И ТОВА. НАЛИ ВИЕ ТВЪРДИТЕ , ЧЕ СТОРЕНОТО ОТ ВАС, ЛИЧНО ОТ ВАС, ЩЕ СЕ ПОМНИ ВО ВЕКИ ВЕКОВ. НИКОЙ НЯМА ДА ОТНЕСЕ МАГИСТРАЛИТЕ, ФАБРИКИТЕ И ЗАВОДИТЕ В КЪЩИ( ТЕ НЕ СЕ РУЧАТ). НЕ Е ПРОБЛЕМ ОТНОВО ДА СПЕЧЕЛИТЕ ИЗБОРИТЕ, НАЛИ ТОВА Е ВАШАТА МАНТРА. БИЕТЕ Б С П КОГАТО СИ ПОИСКАТЕ И КОЛКОТО ПЪТИ СИ ПОИСКАТЕ. ТАЗИ ВЛАСТ Е ИЗЧЕРПАЛА ДОВЕРИЕТО НА МАТ,РЯЛА. ИСКАНИСЕ ДА ВЯРВАМЕ, ЧЕ НИКОГА, АМА НИКОГА НЕ СТЕ НАРИЧАЛИ БЕДНИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД С ОБИДНИ КВАЛИФИКАЦИИ. УТРЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО, ДНЕС Е ВРЕМЕ ЗА ПРОМЕНИ И ДА СЕ ОСВОБОДИТЕ ОТ МАФИОТИТЕ И НАРКОТРАФИКАНТИТЕ В ПАРЛАМЕНТА. ИЛИ ЧАКАТЕ УКАЗАНИЯ ОТ БРЮКСЕЛ. НЕ ,НЕ ЧАКАЙТЕ НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ ПРЕД ТЯХ, ЧЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА ПРИЕМАТЕ РЕШЕНИЯ И ДА ГИ РЕАЛИЗИРАТЕ. НИЕ , ОТ ВОЕННИЯ СЪЮЗ , ВИ ЖЕЛАЕМ УСПЕХ. БЪДЕТЕ РЕШИТЕЛЕН.

  2. Лелеее, уважаема Станислава, абсолютна си, настръхвам при прочитането на всеки твой материал, браво! Истината и само това е истината – такава, каквато само ти можеш да ни я поднесеш! Благодаря!

  3. аз чакам разпускаме на парламента, защото във всички закони са елиминирали КОНТРОЛА АДМИНИСТРАТИВЕН И ВСИЧКО СЕ НАСОЧВА В СЪДА, А СЕ ОКАЗВА, ЧЕ ТАМ НЯМАТ ПРАВОМОЩИЯ . Разпускайте Парламента, но преди това оправете Домовите книги, оправете настоящите адреси , оправете елементарно – личните ни данни и спазвайте чл 23 б ал 2,3 от ЗЗЛД – само тогава започнете да избирате нови. Така, ще съм сигурна , че чувалите и мъртвите ще изчезнат

  4. За да се променят нещата към по-добро, не е достатъчно да се сменя парламента, правителството и т.н. Трябва да се смени системата, да се върне социализмът. Това западът няма да го позволи. Русия е единствената страна която би се опитала да ни помогне в това отношение, или поне да ни запази от пълно унищожение. Но как ще реагират на това Европа и Америка?

  5. Обаче, не приемам ТОЧНО БСП за критикар, защото е по- мръсна от всички !!! Когато посочи мръсниците милионери „приватизатори“ и синчетата им, ТОГАВА чак има право да прави това !!!

  6. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ВСИЧКИ 240 ТЪРТЕЯ ЛЪЖАТ И КРАДЪТ НЕ ИМ ВЯРВАМЕ ДО СЕГА ВЪВ ВЛАСТА НЕ ДОКАЗАХА НИЩО В ИНТЕРЕС НА НАРОДА ВСИЧКО КАКВОТО СЪТВОРИХА Е СРЕЩУ НАРОДА РЕЗУЛТАТА ГО ВИЖДАМЕ ВСИЧКИ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА И ПЪЛНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ А НАТО ВЪН АКО НЕ ИСКА БРАТСКА РУСИЯ Е БЛИЗО НЯМА ДА НИ ОСТАВЯТ ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *