Психодиспансер! Биг Брадър се подигра със зрителите! Вижте кои са най-желаните звезди на България!

„Биг брадър мост уонтед“, успя да шашне и най-заспалите зрители пред екрана.

В предаването бяха събрани такива персонажи, че някои се усъмниха дали на са превключили на „Пълна лудница“. Но и в лудницата няма такъв полет на въображението.

Пръв връхлетя Константин и веднага засмука като биберон бутилката с уиски. А уж беше отказал пиенето. След него се дотъркаля Фънки, който бурно се включи в изпразването на бутилката и си пожела хубав сезон, ако може и с трупове.

Людмила Захажаева, която обикновено си говори сама и е безумно досадна и дразнеща, пристигна облечена като Снегурочка и по тричетвърти гащички. В интерес на истината има перфектно тяло и може да си го позволи.  Веднага я последва Джино, който влезе с бастун, тъй като още не се е излекувал от тежката катастрофа. И вместо да стои в някой санаториум и да прави процедури, той реши пак да става любима звезда на България. Жертвал се, понеже хората много го харесвали…Голяма жертва, няма що. Той каза, че би издържал всичко, само не и Луна, която безумно го дразнела.

Разгеле в същия момент през вратата на кон се появи и самата Луна. Да, правилно четете на истински кон с бална рокля! Джино се задави с минералната си вода, а Людмила Захажаева отбеляза, че изборът на кон не е бил правилен. Ездитните коне имат дълги и красиви крака и горда стойка. Твоят беше от тези, с които се пренасят стоки. В коопреративите ги ползваха…Луна вдигна нос и излезе на двора да си говори със звездите.

Най-нормално изглеждащата беше – невероятно, но Светлана Василева, по-известна като Гонзовица, а сега и като Гущеровица. За да е по-пълна картинката, с тежка стъпка и разкрачена походка се появи и ловецът на мигранти Динко от Ямбол, който заяви, че цяла България го обича и България, това е той. Изреди големите си подвизи, като спести някои подробности, че пребил от бой гаджето си, че се сби с човек на пазара и бе арестуван.

Още един бивш затворник влезе веднага след него в Къщата. Рапарът Дее, който призна, че в САЩ продавал наркотици и го опандизили. В България пък ченгетата му дишали във врата и непрекъснато претърсвали колата му. Но на него не му пукало.

Вратата прекрачи и фолкаджийката Дебора, която щом отвори уста, започна да ръси такива тъпотии, че стресна и Ники Кънчев. Киро от Варна, който още пробива на фондовата борса се намъкна бос, без чорапи и заяви, че идва за победа.

Но още по-голяма победителка се писа Мариела Нордел от „Мастър шеф“, която предварително разработила на картон стратегията си кого да елиминира и как. Тя пък е известна с лудите скандали, които вдига.

Това ли са участниците?

Това ли е представителната извадка на народа и каймака му, стреснаха се възмутени зрители.

Ами в луда държава с един милион воайори кой да е каймакът?

Този път Нико Тупарев ще удари рейтинга в небесата.

Само защото едни странни хора искат да гледат сеирите на себеподобните си на екрана.

 

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Зрителите на това пошло предаване нека да не се възмущават, защото самият факт, че го гледат, ги принизява до подобни на обитателите в Къщата.
    Самоуважаващ се човек никога не би влязъл там, а зрителите не е нужно да ги коментирам – народът ни тотално е изпростял!
    Ще стоя да си губя времето с циганина Джино, откачалка Луна и още някакви НИКАКВИ… Пълен абсурд!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *