Бившата на Веско Маринов яхна турски дядо

Веселин МариновЦветанка Господинова, бившата жена на Веско Маринов, пак се върна при стария си любовник – турския богаташ Фуат.

Та признала пред приятелките си, че се принудила отново да откликне на чувствата на 60-годишния златар от Истанбул, тъй като бизнесът й хич не  вървял.

Цветанка вече беше любовница на търговеца на злато и бижута Фуат, докато бе женена за Веско.  Под предлог, че ще пазарува на едро накити за магазините си в  София, невярната половинка на певеца често отиваше в Истанбул, за да се види със заможния си любовник и да получи някой друг скъп подарък.

Говори се, че Фуат е интимен с Цветанка най-малко от 10 години, като точно заради него палавата блондинка се е развела с първия си мъж – футболиста Мариус Юруков. Въпреки, че е доста по-възрастен от Цветанка, Фуат  е  влюбен в нея и даже неотдавна й предложил брак. Тя  пък обмисляла дали да не приеме, едно че бил изключително богат, второ защото нямал нищо против тя да поддържа и други интимни връзки.

След като се разведе с  Веско Маринов, Цветанка се забърка в няколко авантюри, след което се влюби в пресаташето на ЦСКА Иван Ченчев. Двамата обаче вече не живеят заедно, твърдят запознати. Ченчев зарязал любовницата си, тъй като му писнало да го наричат баджанак на Димитър Пенев. Останала на сухо, Цветанка отново хванала заможния турчин, който й подарил скъпо колие за Коледа и три палта.

„Фуат може и да не е красавец, но пък е много мил и внимателен с мен. Освен това аз почти не правя се*с с него, тъй като той има пейсмейкър на сърцето”, разказвала без свян  интимностите от своя живот с турския дядо дашната и палава Цветанка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *