Лора Крумова лъже, че е на диета за отслабване

Лора КрумоваЛора Крумова не е светица  зад волана. Журналистката бе уловена от папараци да пийва бира, след което да се качва в колата си.

Водещата бе споделила, че пази зверска диета, даже и като  се подлага и на хипокси терапия и се надява час по-скоро да се отърве от излишните килограми и да сдобие  приличен вид за телевизионния ефир, където се връща след няколко седмици.

Явно обаче папараците са спипали ден, в който Лора си почива от диетата.

Крумова и колежката й Галя Щърбева се усамотиха в крайпътна кръчма , в която обсъдиха  темите около дебюта им в ефира на  Нова тв. В  заведението  „Старата круша“ близо два часа журналистките бистриха предстоящи гости и репортажи. Но за да тече мисълта им по-ясно, придружиха диспута с юнашко похапване. Пред тях стояха ограмни чинии с месо и близо цял хлаб, нарязан на филии.

Очевидно Лора, която вечно тръби, че е на диета и буквално припада от изтощителен хранителен режим, яко послъгва. С безумен вълчи апетит тя омете всичко пред себе си,  което не беше никак малко, прокарвайки хапките  с халба студена, калорична и  пенлива бира. Според клиентите на заведението, двете журналистки  си поръчали и бяло вино след бирата, за да се вдъхновят за концепцията та предаването, но това не било заснето от папараците.

 След края на срещата Крумова седнала зад волана на личния си автомобил.

Колко е изпила, никой не може да каже, но дори само бирата прави половин промил.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *