Камелия Воче пак се жени в Италия

Камелия ВочеНай-добрата кулинарка сред певиците у нас – Камелия Воче, ще се вдигне сватба през през есента.

Тя избрала е този сезон, защото искала да мине под венчило в Италия, а  традицията на неаполитанците била да правят тържествата си или през пролетта, или в разгара на циганското лято.

Родителите на приятеля й, с когото тя живее  две години, са от града под Везувий.  Той няма нищо общо с изкуството, не може да пее, но си я харесва. Любимият й е лекар, специализирал в областта на кардиологията.

Смятам да локализирам сватбата някъде в тази провинция. Ще дам на журналистите повече хляб  през август, тогава ще знам подробностите. Воче ще се врече във вечна вярност за трети път на 52 години след два завършили със скандали и развод други брака.

Камелия, наречена от Евгени Минчев пеещата готвачка призна, че е поласкана от интереса, който предизвиквали книгите й у нас и от много  българки, живеещи в чужбина. Избраните съчинения  на Воче ще се появят до дни и на турския пазар. Там изданията вече са преведени, коригирани и отпечатани, а светският им дебют ще  се проведе  на Панаира на книгата в Бурса през март.

Те са добре приети и в Италия, а самата певица е изненадана от този факт, тъй като италианците са големи кулинари, я освен това всяка певица или актриса задължително издавала книга със свои рецепти. Но моите явно са хубави и хората ги харесват, защото работя добре с подправките, каза с присъщата си „скромност“ риалити героинята.

Във форумите обаче се промъкват съмнения какъв е този мъж, при това лекар, който търпи изблиците й. Тя едва ли е по-различна в живота и едва ли всичко е по мед и масло. Хората си припомнят лудите скандали, които вдигаше в ефир, сръдните, цупениците, крясъците и не могат да повярват, че в реалния живот  Воче е кротка като агънце и не избухва поне веднъж на ден. Но явно пък човекът винаги е съгласен с нея, или има желязна нервна система.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *