Албена Вулева „глобява“ при споменаване на името й

Албева ВулеваСигнално жълтата Албена Вулева  избухна и се закани на търсачки на бърза слава, които спрягат името й пред камера. Тя постави такса 150 лева, а начело в списъка на устатата журналистка е Калина Паскалева.

Паскалева, според Албена,  хаби енергия като репортер в „Папараци” , в правене на всякакви маймунски  селфита и в издаване  на „интелектуални” четива като „Дневниците на една к**ва”, например.

Конфликтът между двете се разгоря след последния сезон на „Биг Брадър ол старс”, когато Вулева захапа Калина и я нарече фалшива флиртаджийка, а майката на Паскалева отвърна на удара и я предупреди да си мери приказките, след което скандали заляха социалните мрежи и списанията.

„Слушайте сега, мухли! – обърна се неадресирано Вулева. Която от вас си позволи публично да ми спомене името пред медии – веднага го таксувам по 150 кинта на споменаване! Искам да сме наясно моето името не е трамплин за всякакви неудачнички към хайлайфа! Ако не ми преведете таксата, веднага  ще ви пратя човек да ми я вземе!”, написа във Фейсбук Вулева.

Тя уточни, че това не е рекет, а „ценоразпис“, по който смята да таксува някои хора. Не можеш да претендираш, че си журналист и правиш журналистика, когато питаш всеки втори какво си мисли за мен. Тъпо е, „колежки“, допълни Албена.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *