Кобилкина изнася българския се*с в Лондон

Кобилкина голямаНаталия Кобилкина  е решила да напусне България. В момента тя е в процес на подготовка за преместване и  след като обучи екипа си тук да я замества и  да продължи обучителната си дейност, ще замине за дълго, може би и за постоянно в Лондон.

Обичта й  към британската столица започнала постепенно. Преди време самата Наталия призна, че колкото повече пътува и вижда различни страни  по света, толкова повече заобичва Лондон.

Аз просто съм влюбена  в Лондон. Навсякъде го виждам. Обожавам неговите красиви улици и елегантните хора по тях. Всеки път, когато реша, че вече съм видяла най-красивото, изведнъж виждам  още по-красивите местенца.  Лондон така ме е пленил, че мога да говоря за него като за любимия си мъж“, написа вдъхновено  Наталия.

Разбира се, тя не отива там, за да се наслаждава на музеите и картинните галерии. Тя призовава закъсалите емоционално и сексуално да посетят нейния курс там и то с отстъпка.

Кобилкина е наела място, на което ще идват за семинари мъже и жени от България, а също така ще „загрява“ за „Успешна комуникация с другия пол” и живеещите на острова нашенци. Сексоложката усилено изучава и английски, за да се превърне на задръстени и срамежливи британки.

Любовта й към Лондон умело се съчетава и с любовта към бизнеса и парите, коментират нейни приятелки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *