Без да е водила война, Европа е в следвоенна икономическа катастрофа

„Русия загадъчно мълчи какво смята да прави оттук насетне с Украйна. Докато чакаме Путин да огласи следващите стъпки по Специалната военна операция, от името на Русия нервно се изказват западните „капацитети“. Главният болен мозък на Колективния Западен ЕС, гинеколожката, която управляваше Бундесвера и цяла Европа, ни в клин, ни в ръкав изтърси, че… Русия е загубила войната в Украйна.

Аз тези психиатрични състояния все по-малко ще ги коментирам, хич няма да хабя енергия даже да ги отразявам.

Друг изкукуригал от нерви, генерал от НАТО, каза, че Източна Европа трябва бързо да се приведе в режим на война, защото Русия идва за нас. Информационната атмосфера на Запад по войната в Украйна е в тупик между невъзможността на Западните централи да скрият пълния, ама пълния си провал срещу Русия и пускането на нови хуморески за диванните им евроатлантически армии от рода на: „Русия загуби“, „Украйна ще бъде приета в ЕС“, „догодина ще продължим офанзивата…“.

Истината е, че тази война завърши с пълен успех на Русия по всички поставени от нея цели: демилитаризацията на Украйна (и на НАТО) е в крайно напреднала фаза.

А що се отнася до втората цел на СВО денацификацията, там успеха е дори грандиозен. Защото за неговите размери едва ли си е давал сметка в началото и самият Путин- да се разкрие напълно и то пред целия свят, НАЦИСТКАТА същност не само на Украйна, а на целия Колективен Запад в този му вид.

АВТОРЪТ: АНАСТАСИЯ ГЕШЕВА – геополитически анализатор

Санкциите срещу Русия доведоха до безпрецедентен, но очакван провал на европейската икономика, сравним със загубите й по време на Втората световна война. Значи без да е водила война, Европа се намира в следвоенно-временна икономическа катастрофална криза.

А към нея трябва да прибавим и криза на психическото здраве, след като кауни като Киро и Асенчо, с каквито зеленчуци в ЕС е пълно, обясняват, че кризата не е криза, а успех. Да си унищожиш сам собствената икономика и бъдеще, за да накажеш Русия, си е тежка психиатрична диагноза. А това е политиката на ЕС.

Мирен преговорен процес ще има. Никой засега не знае точната дата и конкретните условия. Но вече се знае, че ще е изцяло под диктовката на победителя – Русия.

Анастасия Гешева

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Путин каза: БИВША уКРАЙНА.
    Тази държава НЕ СЪЩЕСТВУВА!
    Проблемът е кой ще владее територията, а това явно е Русия.
    Русия ще има някои проблеми в началото, породени от недоубитите укронацисти, но когато обезпаразити бивша украйна всичко ще тръгне гладко.

  2. Не се заблуждавайте. Урсулата не е Европа. Имперските амбиции на „бивша“ фашистка германия са огромни. урсулата е потомък на нацистите. А не е ли време да я пратим на лична среша с Хитлер?

  3. Музика за ушите ми.
    Време е парапитека населяващ европата, да започне да гладува, студува и брадатите сирийски майки, да му режат празната зелка .

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *