Бежанци се сбиха в София, раниха ченге! В Хърватия разрушиха хотел

бежанци СофияПолицай е ранен по време на гонка с бежанци преди малко.

Екшънът се е разиграл в столицата, а полицията се намесила да разтърве биещите се. Те обаче налетели на органите на реда.  Пострадалият полицай е закаран в болницата.

Емигрантите стават все по-нагли. Вчера те се сбиха с граничари в Унгария и бяха разпръснати със сълзотворен газ. На няколко пъти атакуваха оградата на границата и почти я счупиха. 20 униформени бяха ранени.

В Хърватия пък, където властите им предоставиха цял хотел и ги настаниха в очакване на решение за съдбата им, те се разбунтуваха и хвърлиха през прозорците шкафчетата и матраците от хотела, както и провизиите, които им бяха осигурени. в Германия пък бежанец заплаши да скочи от висок етаж, тъй като двайсти ден не му били оформени документите.

Битка настъпи и на българската граница, където цели семейства атакуваха Малко Търново, скандирайки, че искат да отидат при Меркел.

Положението в Европа става все по-взривоопасно и повечето страни затвориха границите си. Най-категоричен е Виктор Орбан, който заяви, че няма да остави нито един бежанец на територията на Унгария. В Австрия започнаха да строят ограда на границата с Хърватия.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *