Лъсна истината за връзката между Богданов и Джена!

Джино ПламенНишката на латиносериал в Брадъра бавно започна да се прокъсва.

След като Пламен Богданов обяви, че има гадже фолкпевица и изкарали страстни месец и половина на морето, първо се подразбра, че говори за Преслава. 31 годишна, тъмна коса, ослепителна усмивка и влизаща в топ пет на България. Описанието отговаряше напълно на нея, но когато й беше пуснат записа с откровенията на Богданов, тя възкликна: „Ама аз това момче не го познавам!“

И аз не я познавам, призна си мачото и намекна, че става дума за друга. Но то 31 годишни с тъмна коса и ослепителни усмивки няма кой знае колко много в топ 10. Така журналистическо разследване стигна до Джена. Няколко дни подред всички мислеха, че завоеванието на бившия футболист е тя, докато в Къщата не нахлу бившият й годеник Джино, приклещи Пламен насаме и го попита в очите: „Тя ли е жената, с която си бил?“.

„Ама аз и Джена не познавам!“ – възкликна фитнесинстурторът. Тогава с коя си бил? Не, че ме засяга, но не е мъжко да си развяваш връзките тук, обвини го българският американец. Прав си, брато, не е честно, изпуснах се, разкая се Богданов.

Все повече зрители обаче смятат, че той си измисля и край него няма никаква Преслава и никаква Джена, а само огромно желание да се самоизтъкне и да се прави на интересен.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *