Гонзовица ревна за фризьора си, дискриминирали я

Светлана иска фризьорСветлана Василева тръгна да напуска Брадъра, защото се чувствала вътре некомфортно и обидно.

Тя подлуди Големия брат с капризите си за течен шоколад, за сладко и какви ли не неща, но направо избухна, като стана ясно, че вип-дамите имат лични фризьори, а тя не. Откъде накъде Моника Валериева ще има, Преслава, Кичка и Луна ще имат, а аз даже преса за коса нямам, зарони сълзи тя.

Наложи се всички жени да бъдат събрани в изповедалнята и да им се постави условие. Готови ли са да се откажат от личните си стилисти, за да бъдат равностойни и Светлана да не се чувства наранена и некрасива. Преслава се отказа, но Моника се заинати. Защо не си го записала в договора си? Ние всички сме го направили? Не си четох внимателно договора, подсмръкна Светлана.

Ами да си го чела! Аз от моята договорка няма да се откажа! Веднага я подкрепи и Кичка Бодурова, която може и да няма много коса на главата, но държи всеки ден да я сресват и обдухват. Щом дамата с тениска с надпис „Лос Анделис“ казва, че няма да се откаже, аз също я подкрепям, каза хитрата и дразнеща всички Луна.

Така капризът на Гонзовица не беше задоволен и всички напуснаха изповедалнята. Половин час по-късно Моника Валериева се огъна. Върна се в изповедалнята и със сълзи на очи заяви, че се отказва от фризьора си и го дава на колежката си. Тя беше плакала, видях сълзите й, не е често така, нека й правят косата, каза Моника.

Ти постъпи много благородно, каза й Големият брат, а Валериева се хвърли вън в прегръдките на Ернестина и зарида за изгубения си по нейно желание коафьор.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *