Александър Деянов, брат на ЛиЛана: Няма да платя гаранцията от 50 000 лв., УТРЕ ВЛИЗАМ В АРЕСТА!

„Днес изтича 14- дневният срок, който ми беше даден да събера и платя намалената ми гаранция от 100 000 лв. на 50 000 лв. Но аз взех решение да НЕ плащам тази сума. Правя го в знак на протест срещу несправедливото обвинение, което властта на ГЕРБ повдигна срещу мен и сестра ми Лилана“. Това обяви днес в профила си във фейсбук Александър Деянов – Скилър, който е обвинен в участие в организирана престъпна група заедно със сестра си Лиляна Деянова, известна като певицата Лилана и съдружникът й Мартин Димитров, които съдът остави в ареста.

Ето какво още заяви Деянов в профила си в социалната мрежа:

„Категорично отказвам да се снижа, докато бурята отмине, особено когато истината и документите са на наша страна и съвестта ни е чиста. Благодаря за предложената финансова подкрепа на всички приятели, които подадоха ръка, но има много хора, които имат по-голяма нужда от тези дарения. Другата причина да откажа предложената ми помощ за гаранцията е, че съм невинен и колкото повече тази власт ме репресира- толкова по-зашеметяващ ще е за тях ударът от завърналият се срещу им бумеранг.

Александър Деянов – Скилър

Получих възможно най-ценното от всички близки и познати – вашата подкрепа. Вярвам, че това ще свърши съвсем скоро, ще има справедливост и ще си върна естествения ритъм на моя живот.

П.С.: Взех това категорично решение, без да зная какво ме очаква, но утре в 10:30 часа ще съм с багажа си пред Следствения арест на ”М-р Г. Векилски“.

Това написа днес Александър Деянов – жертва на политическа репресия от хунтата ГЕРБ. А Скандално.нет го поздравява за мъжеството и смелостта да хвърли ръкавицата срещу безчовечната Диктатура. Защото само така се убива Злото… колкото и голямо и силно да е то! Skandalno.net

Подробности от политическия арест на Лилана, съдружникът й Мартин Димитров и Скилър можете да прочетете ТУК Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Браво момче, личи си че си мъжкарче. Жив и здрав да си и дано има повече такива смели българи като теб. А ГЕРБ скоро ще паднат – няма накъде вече.

  2. ГОСПОД ДА ТЕ ПАЗИ МИЛО ДЕТЕ ГОРДЕЕМ СЕ С ТЕБ ЗНАЕМ ЧЕ СТЕ НЕВИННИ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *