Иво Христов ПОСЕЧЕ Екатерина Захариева заради Срамната декларация за Втората световна война! Вижте и Малоумният Отговор на министърката: (С ВИДЕО)

По повод  75-годишнината от края на Втората световна война, външните министри на България, Чехия, Естония, Унгария, Латвия, Литва, Полша, Румъния, Словакия и САЩ, подписаха позорна декларация, с която принизяват водещата роля на СССР за победата над хитлеро-фашизма, заклеймяват СССР като авторитарен агресор и обвиняват днешна Русия в „изкривяване на истината за ВСВ“. Ето какво пише в позорния документ, подписан тихомълком от външната ни министърка Захариева:

„Макар и победата на Съюзниците над Хитлерова Германия през май, 1945 г. да сложи край на Втората световна война, с този дългоочакван край не дойде свобода за цяла Европа. Държавите от Централна и Източна Европа паднаха под управлението на кървави комунистически режими, които ги владяха в продължение на почти 50 години. Балтийските държави бяха окупирани противозаконно и анексирани към Съветският съюз, който сграбчи останалите източноевропейски народи в желязната си авторитарна хватка. След края на ВСВ Москва окупира половин Европа с помощта на огромната си военна сила и посредством репресии и идеологически контрол.“

Екатерина Захариева в компанията на ментора си – държавния секретар на САЩ Майк Помпео

По този повод днес депутатът проф. Иво Христов отвърна подобаващо на поредното национално предателство с марка „ГЕРБ“. В свое питане от трибуната на парламента той зададе на външния министър и вицепремиер Екатерина Захариева следните въпроси:

„На 7 май външният министър Екатерина Захариева подписа позорна декларация по повод 75 години от края на Втората световна война. За този срамен акт тя трябва да отговори на следните въпроси:

„Г-жо външен министър, коментарът ви след като подписахте тази мерзка декларация против истината и Русия, беше, че така защитавате българския национален интерес. Какъв точно е българският интерес, който ви накара да подпишете тази декларация?
Известно ли Ви е, че на Парижката мирна конференция, ако не бе категоричната позиция на Съветския съюз, днес границата между България и Гърция щеше да минава на 30 километра южно от Пловдив, т.е. около село Бачково.

Известно ли Ви е, че, ако не беше Съветският съюз, Пиринска Македония щеше да е в границите на Югославия?

Известно ли Ви е, че, ако не беше Съветският съюз, размерът на репарациите, които България трябваше да плати като присъединила се към Тристранния пакт страна, щеше да ни срине икономически, предизвиквайки Трета национална катастрофа?

Известно ли Ви е, че, ако не беше Съветският съюз, България щеше да прекрати съществуванетои си като суверенна държава. Защото плановете на т. нар. съюзници – Англия и САЩ са предвиждали елиминирането на България като „страна, създаваща проблеми на останалите й балкански съседи“?

Г-жо Захариева, в качеството си на външен министър имате ли историческа образователна подготовка и имахте ли представа какъв документ подписвате? Ако – да, защо го подписахте? Ако ли – не, защо го подписахте?“ Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

Министър Захариева или унижението на една посредствена персона. Вижте видеото докрай. Струва си!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/TENkCHFDhHI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

    • Да нека да подпише нече ние не сме се присъединили към източния блок, смисъл колко хиляди българи са били от ОФ и въобще един факт „Бай Тошо“ два пъти иска да станем 16 република от СССР
      И въобще как може да умаловажавш пподвига на милиони руски воѝници но техните жертви – 30 милиона само помислете!

  1. Какво може да каже един човек който подписва под диктовката на САЩ. Какво може да каже Захариева , която няма собствено мнение , която дали и като външен министър има познание и от историята и още има ли мозък изобщо да бъде външен министър. Абсолютно падение.

  2. Позор за България! Гавра с паметта на милионите жертви. И защо,за едно потупване по рамото от САЩ. Трябваше да ги оставят преди 75 години в Ардените Хитлер да ги натика обратно в Ламанша.

  3. Посякъл??!!?? По дяволите бойко и правителството му, ама тоя „професор“ е пълно менте. С един куп полуистини, преиначаване на факти и откровени лъжи не може да посечеш никого.
    Всеки малко запознат с историята на ВСВ разбира какво имам впредвид.

  4. За случилото се с България носят историческа отговорност Сталин и Чърчил. Доказва го написаната с техен почерк бележка за разпределяне зоните на влияние.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *