Азис показа добре оформено бедро и огромен бюст

Азис СабринкаАзис беше във вихъра си, когато трябваше да имитира поредния женски образ, този път на Сабрина. Той бе в стихията си и цяла седмица скача във фитнеса, за да усвои типичното й кълчене.

Въпреки разликата във височината, формите и най-вече пола, той не докара образа си до гротеска, а успя да остане на ръба. с впити шортички, които повече приличаха на трико и с добре прикрито мъжко достойнство, той успя да изпее при това и добре популярната през 80-те песен „О, бейби, бейби“.

Васко призна, че когато бил осемгодишен много харесвал Сабрина и непрекъснато я слушал. И той като останалите момчета имал неин плакат вкъщи и се любувал на формите й. Е, само естетически…

За пръв път обаче феновете не поставиха Азо на първо място, защото имаше много по-добри изпълнения от неговото. Криско беше много добър Емил Димитров, Жана Бергендорф вдигна публиката на крака, изпявайки песента на Лили Иванова от филма „Осъдени души“, а Ненчо Балабанов беше блестящ Ерос Рамацоти.

Говори се, че Криско и Азис не са само врагове в реалния живот. Те пеят в различни жанрове, но се борят за една и съща публика. Зад кулисите на предаването двамата дори не се поздравявали. Причината била, че еднакво искали да спечелят формата и голямата награда – чисто нов лек автомобил. И то не толкова заради автомобила, а всеки да докаже на другия, че той е номер едно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *