Зрители: Ако Мадона беше видяла имитацията си от Нона Йотова, щеше да се гръмне!

Нона ужасМадона наистина щеше да получи сърцебиене, а може би щеше да посегне и към личното си оръжие, ако беше видяла снощи как я имитира Нона Йотова.

И не става дума само за гласа. На глас не всеки може да я докара и това е простимо. Дори певица, за каквато се пише Йотова.

Но ако трябва да съдим по външната прилика, то стилисти и гримьори, или са изгубили фантазия как да се справят със задачата, или Нона се е заинатила. Трето обяснение няма.

Мадона е дребничка и слаба, Нона няма как да намали наедрялото си тяло. Това е ясно. Но разликите можеха да се позамажат. Бюстът на нашенката е поне три пъти по едър от този на чужденката и би могло да се поприкрие, както например от жените правят на сцената мъже. Но явно жената на Богомил Бонев не е позволила да пипат балкона й и той едва не спука иначе хубавата рокля.

Мадона няма коремче при това толкова щръкнало. Там също можеше да се сложи някакъв стягащ колан, но не би. Мадона има ръчички като клечки и ходи непрекъснато на фитнес, а нашата певица го докарва на борец в раменете. Мадона е с къса коса, а на Нона само я бяха зализали и дългата седеше отзад на нещо като кок. Дори не бе направен опит и устните на едната да бъдат изографисани върху тези на другата. В резултат на всичко това се получи кошмарна гротеска и въпреки овациите и похвалите, журито нямаше какво друго да направи, освен да я постави на последно място. Публиката също.

На фона на останалите, които поне външно докарват образите на тези, които имитират, представянето на Йотова беше просто трагедия, коментират във форумите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Тая жена с какво се занимава последно ами не хване някоя плетка.За певица не става ,за актриса не става.Какво непрекъснато ни я натрапват.Какво като спи в едно легло с Богомил Бонев.

  2. То да се уплашиш, като я погледнеш. Каква Мадона, то мадонище на квадрат

  3. Тая жена с какво се занимава последно ами не хване някоя плетка.За певица не става ,за актриса не става.Какво непрекъснато ни я натрапват.Какво като спи в едно легло с Богомил Бонев.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *