Зрители се чудят: Наистина ли Нона Йотова е била певица?

0

Нона ФъргПитаме се, но спомените ни се губят, коментират зрители в сайта на Нова телевизия. Нона Йотова със сигурност я знаем като певица, но нищо не си спомняме от кариерата й.

Не помним неин концерт, не помним определена песен, единствено помним, че се омъжи за Богомил Бонев и оттогава като че ли напълно изчезна от екрана.

Повод за коментарите станаха двете превъплащения на Йотова – като Индила и като Фърги. Вярно е, че и двете певици са младички, но възрастта им не би затруднила никого. Само че първо като Индила, а после като Фърги, Нона не само не можа да улучи външния вид и сценичното поведение, но и започна да пее фалшиво. Особен и непростим фалш се появи при Фърги и тя дори не можеше да вземе високите тонове.

Единствената й успешна поява на сцената беше в образа на Етиен Леви, но там външният вид бе докаран едно към едно и зрителите не се заслушваха много в пеенето.

Ясно защо си е зарязала кариерата, пишат зрителите. Явно никога не е можела да пее, щом на моменти музикалният инвалид Джуджи успява да докара няколко верни тона, а актьорите в предаването даже задминават оригиналите.

В част от коментарите се обсъжда и външния вид на Йотова. Тя доста се е отпуснала, доста е напълняла, посбръчкала се е и явно не се грижи за формата си, а е оставила годините да нанасят отпечатък след отпечатък върху фигурата й. Но важното е, че генералът си я харесва, пишат те.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *