Шок! Сръбски министър замесен в се*с афера с манекенка

ДачичСръбският външен министър Ивица Дачич попадна доста лошо в центъра на общественото внимание. Името му бе забъркано в се*с афера и то за пореден път.

Участничка в популярното в страната шоу „Двойки”, заедно с известната певица Ружица Величкович сензационно съобщиха ,че манекенката Наташа Шавия, която е тяхна съперничка, е правила секс с Дачич. За тази цел министърът й платил 300 евро за една нощ.

Обвиненията били изцепени направо  в ефир на риалитито, след като участничките употребили голямо количество алкохол. Те подозирали, че манекенката била хвърлила око и на годеника на Величкович и искали да я поставят на местото й.

Наташа Шавия не отрече директно нападките и обвиненията, но напомни в интервю, че „имената на определени хора и държавници не могат да бъдат споменавани в телевизионно риалити и това трябва да бъде санкционирано. Министър Дачич категорично отказа да коментира, защото това било  под достойнството му, но пък заплаши със съд всеки, който замесва името му в подобни долнопробни слухове и го замеси в скандал в ефир.

Според сръбски медии, скандалът е спретнат от сценаристите на шоуто, за да се вдигне рейтинга му.

Дачич обаче вече е „ветеран“ в подобни интриги. Преди две години той стана обект и на „Скрита камера” в друго. Тогава в кабинета на  министъра влезе за интервю  водеща с дълбоко деколте, а на втората минута кръстоса крака и лъсна с чисто гола катеричка срещу облещения от изненада държавник.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *