Милионерът Ветко Арабаджиев изпрати абитуриента си с голи полицайки /16+/

голи полицайкиС  невиждано луксозно парти и доста нестандартни подаръци зарадваха сина си Вълчо пловдивските богати баровци  Ветко и Маринела Арабаджиеви.

Собствениците на хотелиерската верига „Виктория Груп“, които си купиха  и хотел „Кемпински“, след което веднага го прекръстиха на „Маринела“, отпразнуваха повече от кичозно завършването на сина си.

Вълчо се дипломира в един от най-престижните колежи в света – La Rosey в Швейцария. Там съучениците му са деца на световноизвестни милионери, политици, актьори и даже членове на кралски семейства. Наученият на светски нрави и обноски момък обаче получи типично българско изпращане.

Мама и татко изненадаха отрочето си с еротично парти, в което участваха цели шест голи полицайки.

Брат му Владо, който е популярен светски плейбой,  си умря от кеф и не пропусна да се снима с разголените красавици. Вълчо обаче видимо се притесни от тяхната компания. Той е възпитан по друг начин в колежа  и нищо чудно да вижда подобна гледка за първи път в живота си. Според гостите на тържеството, зрелостникът се изчервил и не знаел накъде да гледа от неудобство.

Освен еротични танци, Вълчо получи за дипломирането си и  много по-впечатляващ и ценен подарък. Олигархът Арабаджиев изненада рожбата си  със спортен автомобил Aston Martin Vanquish. Колата, окичена с балони,  го чакаше паркирана пред централния вход на хотел „Маринела“ и той веднага се метна на нея.

Вълчо ще кара спортното  си бижу в Лондон, където ще  учи право, а за простотията на бала му дълго ще се говори в светските среди.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Басиииииииии, може да са богати, но по душа са си останали селяни

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *