Ненчо Балабанов спечели нагласеното „Като две капки вода“

Ненчо КНикаква изненада за зрителите не беше снощната победа на Ненчо Балабанов в предаването „Като две капки вода“. Съвсем очаквано и предизвестено и пророкувано от много медии, той получи ключовете за „Хюндай“ последен модел.

Въпреки че почти всички медии в хор предупреждаваха, че не е редно човек, който работи при братята Халваджиян да спечели и че това се нарича конфликт на интереси, на продуцентите не им пукна и дадоха наградата на своя човек.

Не отричаме, че Ненчо е забавен, атрактивен и талантлив, но етиката в тази професия, която всъщност никаква я няма, предполагаше той да остане на почетното второ място, за да не излезе предаването нагласено, каквото всъщност е. За зрителите много по-подходящ кандидат за приза беше Фицата, който беше брилянтен в изпълненията си, но прекалено скромен да се удря в гърдите, както го правеше Балабанов.

Над час и 15 минути екипът отдели да се самонаграждава, като с ленти и пакети бяха удостоени всички, без изключение, танцьори, гримьори, водещи, педагози, майстори на костюмите, та дори и журито. Пропуснати бяха само чистачките. През цялото това време водещите нахъсваха публиката да праща смс-и, за да определи отдавна определения от семейство Халваджиян победител.

Така за два часа се събраха пари за колата, която отиде при човек на семейството и участник в „Господари на ефира“. Фицата беше по-добрият в случая, но Зуека и Рачков му обърнаха гръб и започнаха да обсипват с награди и комплименти своя Ненчо, известен като имитатор на Бойко Борисов.

А зрителите отново останаха с чувството, че са били употребени и излъгани.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Аман от жълти боклуци.Снощи Ненчо Балабанов беше перфектен със образа на Коцето Калки даже на неговото пеене настръхна а преди това си мислех ще няма да се справи но той ме опроверга и си заслужи победата.Пожелавам на Ненчо още много успехи от тук нататък един съвет от мен да върви само напред и нагоре да не обръща никакво внимание на злобни коментари.В България на някой хора трудно може да им се угоди.

  2. Златина, виждам, че обикаляш всички сайтове и пееш детирамби за Ненчо. Никъде не пише, че той не е талантлив. Хората отбелязват и то с право, че има сериозен конфликт на интереси в случая и не е морално да получи наградата. То е все едно Ники Кънчев да влезе в БИГ Брадър и да го спечели. Или вестник „Труд“ да обяви награда за най-добър журналист и да я даде на човек от вестника. Вдяваш ли за какво става дума?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *