Шокиращо! Вижте кой гледа ВИП Брадър! И кой ще го спечели довечера!

Всеки ден си мислим плахо, че Нико Тупарев вече няма с какво да ни изненада, но човекът е упорит. И ни стоварва изненада след изненада на главите!

Досега нямахме идея, че аудиторията на предаването е на възраст  16 минус, но се оказа, че феновете са само екзалтирани ученички, пубери и тук- там някой младеж с модулиращ глас. Както и десетина пенсионера, почитатели на Маргарита Хранова. Поне това се видя от излъчените разговори на финалистите с техни фенове.

За нас е абсолютно необяснимо, как хлапета на 12 -14 години вият по скайпа и квичат на един или друг, че му е фаворит, как питат кой каква рокля има и откъде си я е купил. Освен това записът е през деня, когато подрастващите уж би трябвало да са на училище.

Това показва друга тържна истина. Че никой нормален зрител не се е обадил  да окуражава участниците, или ако се е обадил случайно, въпросите му не са били за излъчване.

Жалка работа…И докато за Тото е нормално да му пищят подмокрени тийнейджърки, за Сашка и Маргарита Хранова е, меко казано, странно.

Но както се казва, това е материалът, с който продуцентите се сдобиха и това и излъчиха. Пък и какво ли да питат зрителите? Колко тежи силиконът на Джулиана, или колко струват тоалетите на Енджи?

Стана ясно и кой ще спечели.

Кой ще бъде победител е толкова прозрачно, че не са нужни анализатори, повторения и тричасови фойерверки.

Още в началото на формата стана ясно, че фаворитът е Тото. Един млад мъж, познат само на ученичките с амбициите да е голяма звезда.

Неговият хонорар е най-малък, но за сметка на това го показваха в най-добрата му светлина. Цял месец той кротува и не се замеси в никакъв скандал. Буквално си проспа времето в леглото и изпуши един ТИР цигари. Когато му казаха, че е прекалено лежерен и скучен, изведнъж се активизира, нахвърли се на шефа, направи няколко скандала и пак се кротна.

После пробва с монолози тип Хамлет пред камерата, разсъждавайки за света и мястото му в него. Гарнирани с обилни сълзи за щяло и не щяло. То дори ревливите Джулиана и Мегз, взети заедно, не произведоха толкова секрети, колкото той.

Изобщо образът бе изпипан до съвършенство. Раним младеж, възпитан, чувствителен, плюс това и кротък. Точно такъв, какъвто трябва на предаването.

Това ли е истинският Тото?

Съмняваме се!

Та кой рапър два месеца поне няма да изпсува веднъж? Или да се държи бунтарски?

Честито на Тото, честито и на малките фенки.

А ние, кой знае защо, пак се чувстваме излъгани.

Заради фалшивия герой, останал 60 дни  без ясна позиция и лежащ по диваните, който ни налагат като пример.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *