Шок! Есмер Роди и направи Нещо Невиждано! Вижте какво:

есмер болницаЕсмер Омерова роди дългоочакваното отроче на Благо и се похвали в профила си в Инстаграм.

Двойката все още не е обявила пола на детето, нито пък името му. Младата майка е постнала снимка как лежи в болницата на системи и втори фотос на изключително сладко бебе, навирило дупе и заспало в огромно легло.

Под снимките се трупат поздравления от нейни приятелки, които при вида на малкото сладурче изпадат в див възторг и умиление.

Това, което изуми  всички обаче е присъствието на танцьорката на собствения й рожден ден в събота в голям московски ресторант. Раждането било в петък, минало леко, станало по естествен път, тъй като Есмер не била привърженичка на секциото. И още на следващия ден – в събота отпрашила към луксозния ресторант в Москва да отпразнува рождения си ден.

Причина за безумното бягство на Есмер от клиниката станал Благо, който се появил в скъпата московска клиника с огромен букет и заявил, че й е подготвил изненада- Романтична вечеря на свещи в ресторант наблизо!!!??!!!

Есмер бебеМладата майка не се поколебала, облякла се официално и тръгнала с него. Там обаче я чакала истинска изненада – приятелите им, които стояли на голяма маса и я чакали. Така скромната вечеря се превърнала в шумен и весел купон, на който прясно родилата танцьорка останала до края. Единственият признак, че е родила току-що било коремчето, което все още не се било прибрало.

Всички били повече от учудени, че жена, която е станала майка само преди едно денонощие, може да издържи празненство в ресторант и да се весели часове наред.

Най-вероятно организмът й е силен и лесно се възстановява, тъй като тренира от малка и има много гъвкава мускулатура, смятат запознати. И все пак много раждали жени са шокирани от това, че тя е била на купон и се е веселила, вместо да лежи в леглото. Трябва да си много силен, за да издържиш това безумие, коментират те.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *