Андреа Шокира Преслава с Подарък за ЧРД! (СНИМКИ ОТ ПАРТИТО)

preslava3Преслава отпразнува шумен  рожден ден, който събра на едно място Андреа, Фики, Мис Бони, Софи Маринова и други нейни приятели и колеги.

Певицата навърши 32 години и разведе компанията си из няколко заведения. Първо ги нахрани обилно в известен ресторант, после ги заведе на дискотека, а накрая и на чалготека, където имаше участие и пя за всички.

Цялото заведение стана на крака, а звездите превзеха дансинга и микрофона, като крайния резултат беше бясно турбо фолк парти.preslava2

Преслава винаги е умеела да се весели здраво и подбира такива хора около себе си, които да й стоплят сърцето. На нея не й пука, че на 32 няма съпруг и дете, а и на хоризонта не се очертават. Стигат й родителите и приятелите й.

Те пък я засипаха с подаръци, като най-изненадващ беше този на Андреа. Любимата на Кубрат беше подбрала за колежката си няколко нашумели и известни книги, част от тях от български автори.

preslava1

Преслава се трогна и написа, че страшно цени точно това. Книгите й помагали, когато е сама. Потапяли я в нов свят на тишина и размисъл. Останалите гости на купона й подариха бижута, козметика и скъпи бутилки питиета.

Преслава рожден ден

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/bE1q_zRpOII

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *