Писателката на К*рвите Калина Паскалева Забели и Облиза ***** вместо Вечеря в „Черешката на тортата“! Потресаващи СНИМКИ:

Калина в магазинИзлагацията в „Черешката на тортата“ продължава и тази седмица.

В новата състезателна петорка попаднаха Калина Паскалева, Моника Валериева, Анита Мейзер, Явор Бахаров и Ваня Джаферович.

Съвсем извън правилата на играта Калина покани гостите в петзвезден ресторант, като нае зам.-главния готвач да им готви.  Той я изпрати на пазар, но тя си призна, че никога не е пазарила в голям супермаркет и не знае кое как става. След като се въртя от щанд на щанд, не можа да познае кой зеленчук е карфиол, не разбра какви скариди да купи и караше продавачите да избират вместо нея, тя сподели, че подобни магазини не я влекат и през живота си не е влизала в тях.

Какво яде сексапилното миньонче, така и не стана ясно. Най-вероятно се храни само по ресторанти, или я кара на салати и сандвичи.

През цялото време в кухнята тя демонстрираше, че не може да държи добре нож и трудно реже домати. За сметка на това обаче се справи добре със забелването на банани и еротичното им смукане пред камерата.

kalina_banan

Новоизлюпената писателка и душеведка на к*рвите, сякаш беше дошла да позира в еротичен епизод, вместо да готви. А на въпроса какво има в салатата, безгрижно отговори, че не знае.

Гостите й бяха смаяни, даже Явор Бахаров, с когото е в лоши отношения и който я нарече преди време „мръсна к*рва“, се опита да я разбере, но не успя. Той сподели, че дори в ергенската си квартира с двамата си съквартиранти, понякога се случвало да си сготвят някоя вкусна гозбица.

Разглезената Моника Валериева също беше озадачена от колежката си в шоуто, а колко пари е струвала на предаването безумната вечеря най-вероятно няма да разберем никога.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Омръзна ми да чета глупости от световно неизвестни хора.Защо всяка хубава жена е к…а,по-добре да е лесбийка.Отвратителни и дребни душички сте!

  2. Че какво невярно има в написаното? Все пак Калина не е авторка на книгата „Дневниците на една монахиня“. А си описва подвизите в мъжките легла.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *