Есмер Омарова си направи у дома магазин за обувки

Благо Есмер КолезиумаМладоженката  Есмер Омерова е обладана от нова страст и  извлича максимална финансова облага от съпруга си  Благой Георгиев.

Вместо да иска острови или поне бижута, танцьорката внезапно се вманиачила по обувките. И това не било случайно. Допреди да се запознае с нашия футболист, тя ходела на нисък ток, с маратонки или чепици тип пантофки. Най-високите й сандали били тези, с които танцува, а през останалото време краката й отмаряли в обикновени ниски сандали или ботушки.

По рождение  Есмер  е дребничка, но когато тръгнала с  Благо се наложило да го гледа отдолу нагоре, а той решил да компенсира недостатъка на любимата си, като я научил да ходи на  токчета. И то толкова високи, че да я правят съразмерна с неговите 184 см.

Танцьорката бързо се научила да ползва съвременните средства за мъчение на ходилата и дори се влюбила в тях, защото изглеждала много по-стройна. Благо похвалил страстта й и я насърчил и започнал да й купува всеки чифт, който тя поиска. Задачата била затруднена и от изключително малкото й стъпало, което повече приличало на детско, затова търсели малка номерация, или поръчвали да им изработят даден модел.

Така за половин година Есмер се сдобила с над 200 чифта обувки на високи токове от всякакви модели и видове. Една от стаите в новия им дом била заета изцяло с кутиите със скъпоценните чепици. Като се прибавят и предишните й ниски обувки и маратонки, стаята буквално заприличала на магазин.

А Есмер, намерила новата си женственост искала още и още и в момента Благо я глези с чифтове по 3000 долара единия. Не е далеч денят, в който съпругата му ще може да обуе няколко стоножки и пак ще й останат обувки  да ги сменя всеки ден, разказват техни приятели.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *