Ужас без Край! Тежка Болест Покоси Жана Бергендорф! Виж тук:

Жана плачеЖана Бергендорф не можа да понесе „славата“, че кара надрусана и се затвори окончателно в себе си.

Тя буквално се е  превърнала в скелет. Певицата представлява ужасна гледка – ребрата й вече се  броят, а ключиците й са изхвръкнали. Дрехите висят по нея, сякаш са взети назаем, а краката й са като кокили.

По всичко личи, че певицата преживява някаква дълбока драма, а роднините й са много загрижени да не хване анорексия. Тя се е стопила до критичните за ръста й 45 килограма. Отказва да излиза от къщи, освен до близкото пазарче и вдига телефона само на най-близките си приятели, повечето от които се разбягаха и вече се броят на пръстите на едната й ръка. Освен това иначе гласовитата певица отказва всякакви участия, въпреки молбите на Саня Армуртлиева, която й ги е уредила и не желае да излиза пред публика.

След случая с леката катастрофа и откриването на следи от кокаин в кръвта й, Жана даде едно единствено интервю. Тя обясни, че понякога прибягвала към наркотици, когато е претоварена, но не е наркоманка.

Единственото й желание беше медиите да я оставят на мира и да си живее живота спокойно извън прожекторите. Дори се похвали, че синът й е завършил с отличие първи клас.

Медиите обаче не само не я оставиха на мира, но започнаха и да я дебнат пред дома й. Усетила, че е под обсада, певицата се затвори вкъщи и се предаде на депресията.

Обществена тайна е, че почти всеки втори певец и артист от елита на България употребява кокаин. Не е никаква тайна, че световните звезди не могат без него и големи имена починаха от предозиране.

Део сам си призна, че е бил пристрастен, Миро каза, че от време на време смъркал, но никой не беше преследван така упорито от медиите и заклеймяван с пръст.

Явно Жана е изкупителната жертва на гилдията. Изведнъж всички се нахвърлиха върху нея като лешояди, а тя не понесе това и се затвори в себе си.

Ще може ли да се съвземе и да продължи кариерата си?

Отговор на този въпрос няма.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/14rkWzJtK3M

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *