Шок! ЕНП се готви за война с Русия?

ЕНПНа последното заседание на Европейската народна партия (ЕНП), която е най-голямата фракция в Европарламента, участниците са казали, че „най-добрата политика за сдържане по отношение на Русия се явява готовността за война”

От трибуната по време на заседанието Роланд Фройденщайн, ръководител на изследователския център на ЕНП заявил:  „Ние сме длъжни ясно да дадем да се разбере, че сме готови да воюваме, за да покажем на Русия къде й е мястото. Депутатът обвинил Москва, че не се съобразява и поставя под съмнение европейските ценности и дори не приема човешките права, като тези на гейовете и травеститете например и не разрешава гей-парадите, както и много други европейски решения.

Депутатите Туне Келам и Кристиан Ден Преда  пък обявили Русия като „противник на Евросъюза”, готов да противоречи на взети от ЕС решения,  а също така обвинили руския президент Путин в извършване на „агресия” във външната политика на страната, „цели на която били  страните от Балтика и Украйна.

Депутатите от ЕНП отново обсъдили възможността за  по-нататъшно разполагане на системи за ПРО и ПВО в страните от Източна Европа, включително и в България.

Ние си имаме наши православни ценности и не сме готови да приемем всяка заповед на ЕС и всяко решение, което застрашава народа ни, казали руски дипломати. Те обаче са категорични, че Русия няма апетити съм Балтийските държави и  не подготвя никакви военни действия, освен отбранителни.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Руските СМИ още средата на 2016г. писаха за поръчана нова стратегия във външно пол. отношения. Заявката беше да НЕ се акцентира на сдържаност на всяка цена и избягване на конфликти НЕпредизвикани от РФ.Но някой са неграмОтни и нито четат нито мислат а посли олеле.При този нов подход Б-я ще губи заради политици платени от САЩ и Германия а когато дойде времето да падат глави /а то е неизбежно/ ще има плач и скърцане със зъби. Но глупоста винаги се заплаща.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *