Лют скандал в „Като две капки вода“ Фицата и Ненчо на нож за първото място

Ненчо МегЛют скандал се заформил в шоуто „Като две капки вода“. Вместо да се карат певците кой е по и най, се скарали артистите.

Войната се води между Филип Аврамов и Ненчо Балабанов. Напрежението помежду им е толкова голямо, че направо може да се реже с нож. Не се харесаха още от началото. Тогава се  чудехме дали нямат някакъв стар спор,  обаче се оказа, че се знаели  бегло и враждата им е единствено заради шоуто, обясняват сащисани хора от екипа.

Пръв войната започнал Фицата, говорейки на другите, че колегата му е с връзки и продуцентите и организаторите от шоуто нарочно го бутат напред. Постепенно враждата се разраснала и още няколко от актьорите в предаването се настроили срещу имитатора на премиера.

Театралите го смятали за протеже на клана Халваджиян, тъй като той  работел за тях и в „Господари на ефира”,  бил най-актуалното им лице и го толерирали непрекъснато. Заради това било видно, че се стараят да го направят още по-популярен сред зрителите.

Освен това на Ненчо му се падат все лесни за изпълнение и атрактивни песни, а Фицата и другите ги мъчат с доста по-трудни за пеене певци. Какъв е този бутон на късмета, който не накара Ненчо да се прави на Адел или Мадона, или на Янка Рупкина, питат се всички и вече са сигурни, че той е нагласен.

Конкуренцията в предаването вече е крайно ожесточена. Карат се за гримьорите, за фризьорите, за  педагозите и тоалетите. Артистите се оказаха най-неразбрани и не се спират с претенциите. Обвиняват екипа, че непрекъснато полага най-много усилия за Ненчо, за да го изтика до победата.

В същото време Азис и Криско си работят мълчаливо и не участват в общите скандали. А най-тиха и без претенции е Жана Баргандорф, която пее страхотно, но знае, че няма да спечели, мълви се в кулоарите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *