Шок! Балетът на Галена танцува по Памперси! /КОШМАРНИ СНИМКИ/

ГаленаКолкото и да си мислим, че нищо не може вече да ни шокира в чалга-бранша, все се намира някой да ни „спре тока“.

Свикнахме с безумните текстове и още по-безумни рими, виенето по микрофона, изскочилия силикон и забравените гащички, но Галена все пак успя да разклати водата в блатото и да го направи още по-мътно.

След клип, в който се мята гола във ваната и уж случайно изплъзнал се запис, в който се е отдала на креватни удоволствия, сега чалгаджийката, която не успя да стане певица на годината,  а имайки предвид скромните й гласови дадености – явно няма и да стане, реши да скандализира феновете си с мъжки балет.

Незнайно откъде тя изкопа двама танцьори и се появи с тях на участие. Младежите не блестят с танцувални умения, но за сметка на това са го докарали откъм мускули /поне единия/  и ходят от време на време във фитнеса.

За пълна изненада на присъстващите в чалготеката, двамата мъжаги се появиха по гащи, но не какви да е гащи, а черни, наподобяващи памперси за възрастни.

Дали с това певицата не иска да намекне, че е бременна?!?

Това всички го знаем и не е нужно да влачи със себе си двуметрови анаболни „бебета“, за да ни напомни деликатното си положение. Да не отваряме дума пък, че дамите, които чакат бебе не се мятат по сцената, а си стоят вкъщи.

„Балетмайсторите“ избиха рибата и с обувките си, които бяха на поне 15-сантиметрови платформи.

Евалла, машалла, както казват комшиите.

Сега остава Галена да роди на сцената. Това вече ще е истинска изненада, с която амбициозната чалгаджийка този път ще се прочуе международно.

Че нашите фолкаджийки за едната му слава са готови на всичко!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *