Шок! Лили Иванова гушна кубинец! Не се отделя от прегръдките му! Виж Тук:

Въпреки че е на години и страда от артрит, Лили Иванова не се предава и на дърти години скокна да усъвършенства танцувалните си умения.

Разбира се, Примата не стъпва в зала за танци, а я посещава в дома й специален треньор. Той е  млад кубинец на около 25 години, който е решил да прави кариера в България и е личен приятел на Алфредо Торес.

Кубинецът идва през ден в огромния апартамент на звездата, за да я посвети в  сложните техники  на латино танците и да я направи истинска фурия. За танцувалната си страст Лили е освободила цяла стая от огромното си жилище и я е превърнала в салон. От модерна уредба звучи салса и ча-ча, а крехката певица се върти като перце в обятията на смуглия треньор.

Съседки на незалязващата Иванова твърдят, че мулатът бил надарен не само в танцовата част. От впитите му панталони си личал добре оформен питон, а според любопитните комшийки уроците продължавали прекалено дълго. И… или примата просто много иска да стане майсторка в танците, или използва частния си денс треньор за да редува едното приятно занимание с друго…

Открай време се знае, че певицата си пада по по-млади мъже и в обкръжението й винаги се върти поне по един такъв екземпляр. А отскоро вече ги върти и двама – младият й шофьор и чуждестранния танцьор.

Най-любопитното е, че откакто започна с танците, Лили забравила за артрита. След тренировките се чувствала отлично, не я мъчели никакви болки. Тя танцувала като истинска професионалистка и смята част от заучените движения да включи в следващия  си клип.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/oNHq89bk0bY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *