Шок! Камелия пусна пиянска снимка как го прави на „задна прашка“ с Цветин! + ВИДЕО Виж Тук:

Известната като огън – момичето на родния попфолк Камелия качи поредните скандалните кадри в профила си в Инстаграм.

Без да й пукне, че в социалната мрежа влизат деца, а част от феновете й са възрастни хора със слаби сърца, обичащата да прави сензации певица пусна видео, в което се кълчи във видимо нетрезво състояние в компания, където алкохолният градус е минал всякакви граници.

Във видеото певицата, неглиже и направо като същинска дропла, се е барнала с марков анцуг, вързала е набързо косата си на рошава опашка и незнайно защо, се е закичила със слънчеви очила. В стаята се лее диво селско маане , а зад нея Цветин танцува, като похотливо се отърква в задните й части. Камелия пък се нагажда и явно й е приятно.

Част от феновете се почувстваха скандализирани и обявиха, че с тези движения  двойката най-безочливо демонстрира позата „задна прашка“. Те обвиниха певицата, че е пуснала записа единствено за да ги провокира.

Камелия е всеизвестна с разкрепостеното си поведение. В интернет е пълно с нейни снимки, на които ту й е излязла гърдата от деколтето, ту се е надупила от сцената, а отдолу е без гащи…

Във въпросния клип питието, разпищолило страстта между Камелия и Цветин е червено вино, което той щедро налива от пластмасова туба. А компанията се е наквасила на макс.

Явно това е домашен купон, в който официалният стайлинг е анцугът.

Певицата очевидно е споделила снимките от разюздания купон с гордост, за да  покаже, че и на пияна глава любимият й Цветин я желае неистово, дори тя да е по анцунг, „ухажването на задна прашка“ да се случва в присъствието на още 10 човека в стаята.

Паметливи помнят, че Ками не се притеснява да се снима и чисто гола, както на плажа, така и в дома си. И понеже с Цветин са нудисти, за никого вече не е тайна всяка гънчица от телата им.

Задават се пиянски празници и кой знае какво ни предстои да видим още от интимния живот на Камелия, гадаят любители на фолка и силните еротични усещания.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *