Шок! Нова телевизия изхвърли Камелия от ефир, без да я предупреди

Камелия гПредаването „Марс и Венера“, което водеше  фолкпевицата Камелия,  изненадващо беше свалено от ефира на Нова телевизия. То просто изчезна тихомълком, а телевизията си замълча за причините. Никой не разбра какво се е случило и в какво толкова е пргрешила Камелия. С друга телевизия ли е преговаряла, правилника ли е нарушила или е отказала нещо на някого.

Хората от екипа са направо като гръмнати и не знаят какво да правят, а най-шашната е самата  Камелия, на която за енти път  й се случва да бъде изгонена  от ефира без предупреждение.  На всичкото отгоре тя се водела любимка на продуцентите от Нова, които при кастинга за предавенето били  категорични, че скандалната певица  е най-подходящата водеща за този формат.

Предаването събрало доста зрители и има добър рейтинг.  Гледали го самотни хора, или домакини и най-вече момчета и момичета, които жадували да намерят своята половинка в ефир. Те истински стискали палци на смелите дами и мъже, които се явявали на екран и избирали партньори, обяснявайки изискванията си, одобрявайки едни, отхвърляйки други и освен забавно, предавнето беше донякъде възпитателно и учеше хората на отношения и любов.

Камелия път бе неотразима в ролята на сводница в най-добрия смисъл на тази дума. Тя намираше дори и несъществуващи предимства и качества във всеки кандидат, окуражаваше ги и  с шеги и напътствия ги пращаше да се опознаят.

Сега фолкпевицата не само е свалена от ефир, но и заснетите епизоди няма да се излъчат. А до края на договора й пък остават само две седмици. Какво ли толкова се е случило, а Нова телевизия както винаги мълчи ли, мълчи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/8AjS8zZLOZA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *