Емануела спечели делото за малкия Митко! Динев не успя да й отмъкне детето! + СНИМКИ Виж Тук:

Емануела спечели делото за временното попечителство над малкия Митко Динев.

Явно парите на милионерската фамилия не са помогнали на магистратите да вземат скандално решение в полза на бащата. Съдът е взел под внимание думите на певицата и предоставените факти, че бившият й любовник води доста разюздан начин на живот и не е способен да се грижи за сина си.

Емануела заведе делото преди няколко месеца и поиска да й бъде присъдено попечителството върху детето, тъй като се опасяваше, че бащата от чист инат може да й го вземе. Освен това е всеизвестно, че мъжете от семейство Диневи се възпитават отрано от бавачки, учат езици и после посещават реномирани колежи, за да могат в бъдеще да поемат управлението на многобройните фирми.

Босовете на фамилията са искали да сложат ръка върху малкия, но да игнорират майка му. Бойната певица не можела и да си помисли да й вземат детето, за което се грижи с огромна любов и всеотдайност. Затова и завела делото, за да е сигурна, че малчуганът ще расте с майка си.

В исканията на певицата е посочена и месечна издръжка, която тя настоява да получава от таткото на момчето, тъй като тя го отглеждала сама, а той не давал и една стотинка за дрехи, или храна.

Разяреният Димитър също поискал да му се присъди пълно попечителство върху малчогана, но предвид доста разпътния му живот, минаващ предимно из клубовете и дискотеките, съдът го отрязал. Нямало как съдиите да си затворят очите пред стотиците снимкови доказателства как разглезеният милионерски наследник прекарва нощите си.

Емануела също работи нощем, но през това време за Митко се грижи майка й, а не случайно наети гледачки за по една нощ.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *