ФЕНОМЕН ИЛИ СЕЛСКИ ХИТРЕЦ?! Борисов хвърли оставка, но не дава на никого да направи правителство. ВИЖТЕ КАКВИ СМЕТКИ СИ ПРАВИ Банкянският Тарикат:

Бойко Борисов попари с гореща вода мераците и на Реформаторския блок да направят правителство.
След като доскорошните коалиционни партньори на ГЕРБ получиха мандат от президента и решиха, че могат да управляват поне временно, мечтата им бързо се изпарила, след като посетили Борисов  в кабинета му и поискали съгласието на ГЕРБ  да управляват заедно България, изтече информация в медиите.
Само след 15 минути те излезли като попарени от леговището МУ. Никой не знае какво точно им е крещял Бащицата на нацията, но останките от РБ, които имали мерак да се видят поне за месец министри, се изсулили с наведени глави и в разпилян строй.
Дали освен дочутите зад вратата крясъци, е имало още съскане и обвинителни тиради или само четене на конско и презрително тропване с крак и блъскане на вратата, потърпевшите реформатори не издават.
Единственото, което стана ясно от съдържанието на разговора в Бойковия кабинет, е че Бай Х*й е заявил, че си има работа, ще хвърли всичките си сили в преодоляване на трагедията в Хитрино и нямал време за политически игрички.
Е, как да няма, като още на 13 ноември лично той започна най-коварната и подла политическа игра и към днешна дата не е спрял да я играе и за миг?
Може ли някой да обясни логиката на един премиер, който демонстративно си хвърля оставката, а после като магаре на лед не дава на никого да направи правителство и на практика си остава на власт? Може, ако този премиер се нарича Борисов и действието се развива в България!
Във всяка друга държава втората по големина политическа сила получава мандат и веднага започва да управлява. От БСП обаче отказаха да се кълчат и да се унижават. Категорично отказаха да правят правителство, което ГЕРБ няма да гласува в пленарната зала и ще бламира, а депутатите от Бойковата партия ехидно и нагло ще се хилят насреща им.
Патриотите изразиха желание временно да спасят страната от кризата, но ТОЙ ги изрита болезнено по кокалчетата и те се скриха в дупката си. Сега Реформаторите направиха плах опит, но веднага бяха поразени от гнева Борисов!
Изобщо всеки, който дръзне да протегне ръка към властта, получава жесток удар през пръстите.

И така у нас се получава парадоксът, че подалият оставка управлява, а властта на никого не дава.

Тогава защо беше този камуфлажен жест с оставката на Премиерът-Слънце?

Много просто:
Борисов си подаде оставката, за да покаже на наивния електорат, че е мъж и постъпва по мъжки! Аплодисменти!
Но Борисов е хитрец и знае, че без подкрепата на най-голямата парламентарна група- тази на ГЕРБ, никоя друга партия не може да състави правителство… и ТОЙ ще си управлява, докато новият президент дойде на власт.
Правя го за народа – удари се в гърдите той.
 
Е как за народа, като същият този народ ти даде само преди месец 33 процента от доверието си и ясно показа, че не те иска?
 
Правиш го заради себе си, банкянско тарикатче!
 
Да останеш на власт през следващите 4 месеца- хем да заметеш всички далавери  под килима, хем да си направиш  безкраен предизборен пиар, прелитайки като „Рамбо с хеликоптера“ от Харманли до Хитрино и да покажеш колко си мил, добър, загрижен и незаменим… а останалите претенденти за трона ти съответно са глупаци и некадърници!
 
Да докажеш, че България без теб не може да съществува.
 
Може и още как!
Показа ти го веднъж, ще ти го покаже и през април! Бъди сигурен. Театърът ти е трагедия на абсурда, сълзите ти – крокодилски, а лицемерието ти – безсмислено!
Некадърен си и като артист и като управник! И вече всички в малка и наивна България го научиха!
 
Пилците се броят наесен, но теб ще те отстрелят напролет.
Бракониерската – както заслужаваш!
Отвратените и докарани до просешка тояга българи.
Така че, танцувай последния си валс, О, безумний Борисов!
Защото после ще ти кажат сбогом. Завинаги! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. TOVA E NEPRILICHNO DA HULITE PRIMIERA MAKAR V OCTAVKA GRESHNO RAZBRANA DEMOKRAZIA PO CLAVI TRIFONOVITE CTPKI CTE TRGNALI

  2. Тази медия и още доста подобни престо след няколко месеца няма да я има . Не защото аз казвам , а защото такъв е закона за лжците и манипулаторите !

  3. ДА НЕ ЛУД ДА ПРАВИ ВРЕМЕННО ПРАВИТЕЛСТВО КОГАТО ПОТОЦИТЕ ОТ ПАРИ ЗАЛИВАТ БЪЛГАРИЯ !ДАЛАВЕРАТА Е ГОЛЯМА НИЩО НЕ СЕ ЗАМИТА А СЕ ОПИТВАТ ДА СЛОЖАТ НЕЩАТА В РЕД В СУМАТОХАТА !

  4. Докато народът спи, ще ни яхат. Силни сме само анонимно зад компютъра

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *