Цветан Цветанов се изпусна Кой е Кандидатът за Президент на ГЕРБ! Истината ще ви Изуми! Виж Тук:

Цветанов носНаглостта на ГЕРБ мина всякакви граници!

Явно от партията смятат хората наистина за овце и безмозъчен електорат, защото не само не спират, но с още по-голяма сила продължават да ги засипват с нагли лъжи, без да им мигне окото!

Вчера Цветан Цветанов направи ново изказване по въпроса кога ще излезе на светло името на прословутия кандидат-президент на ГЕРБ.

„Реалната предизборна кампания ще стартира на 4-ти октомври! Тогава е последният ден, в който могат да се регистрират  кандидат-президентските двойки“, измъкна се като сапун във вода вездесъщият Цецко.

„От 6-ти октомври предизборните щабове ще влязат в законовия едномесечен срок за провеждане  на кандидат-президентска кампания“, добави той.

И „откри Америка“! Това всички много добре го знаем. Срокове, кампании, време за ритане по кокалчетата, удари под кръста и огромни лъжи!

„Нищо не налага ранното обявяване на нашия президент. Сега по-важна е темата с бежанците. Ако си обявим отсега кандидат-президентската двойка, тя ще бъде замърсена от нечистоплътността и лицемерието на другите партии“, заяви още Цецо Шестте апартамента..

Че коя партия е по-лицемерна и нечистоплътна от ГЕРБ?

Този въпрос никой не посмя да му зададе.

Но ние от Skandalno.net питаме!

Питаме и друго:

Като например: Пие ли си хапчетата за добра памет бившият вътрешен министър?

Взима ли си редовно гинко-билобата?

Помни ли, че през април каза, че името на кандидата на ГЕРБ ще стане ясно през май?

Помни ли също, че през май пък шефът му Борисов се зарече пред избирателите, че ще каже официално кой ще е кандидат-президент в средата на юли.

Мярка ли му се в паметта, че в средата на юли пак Борисов се изметна и обеща твърдо да каже името в средата на септември?

Сигурно Цецко има огромни бели петна в мозъка, щом снощи най-безочливо обяви, че  кандидат-президентската двойка на ГЕРБ ще бъде известна между 20 септември и 2 октомври.

Е, то няма начин за този срок вече да не им повярваме. По-далечна дата просто няма как да фиксират! Освен ако ГЕРБ не забрани със закон предизборните кампании в България!  Тогава ще могат да извадят заека от шапката на 5 ноември – в деня за размисъл и ден преди вота.

И пак питаме:

Наистина ли инфантилите от ГЕРБ си въобразяват, че държава се управлява с лъжи, спотайване и протакане?!?

Кои са приоритетите в българската политика?

Какъв е планът им за повдигане материалното благосъстояние на населението!

Какви мерки взимат срещу катастрофалната демографска криза у нас и мигрантската такава – отвън?

И още, и още въпроси… които са си чисто риторични!!!

Защото единствения план на ГЕРБ откакто e във властта е да лъже простолюдието (техния електорат-б.р.) до последно! И да крие кандидата си за президент, докато излъска биографията му до житие на светец!

В тази партия обаче светци няма!

Тогава остават вариантите: 1) потайват, защото яко ги е страх от вота на побеснелите и гладни избиратели или пък 2) още чакат заповеди от САЩ – кого ще им посочат за държавен глава на суверенна република България! Skandalno.net

P.S. А сега на въпроса: Кой ще е кандидатът на ГЕРБ? С конкретно име ние от Скандално.нет не се ангажираме, но изхождайки от конспиративното поведение на Цветанов и Борисов отсега можем да ви кажем, че вариантите са два: Или някое местно безогледно, нагло и корумпирано политическо мекере… или пък българин, внесен от чужбина- американска креатура с бяла якичка и крадливи ръчички – в полза на господарите зад океана! И ще видите, че ще познаем! Не, че това особено ни радва! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Тайното оръжие на ГЕРБ е кандидат-президентската двойка Иво Инджев и Методи Андреев!…

  2. Цецка Цачева си е истинско оръжие. Гръмне ли на плакати и народът от страх ще гласува под строй:)

  3. Още преди 3 години написах кой е кандидата на Шеврон и Монсанто. Елена Поптодорова а на МВФ е Кристалинка Герогиева. Сега ще видим кой ще победи в САЩ и ще ни го назначат в България. просто от Козяк 16 не са им казали още кой ще е президент и за това и те не знаят.

  4. Как изобщо си играят с тези избори?!? Колко по-логичко е предварително да се знае… (и да имат достатъчно време да настройват хората за кого ще се гласува…)

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *