Шок! Андреа записва дует с Джорджано!

Андреа ДжорджаноНевероятен дует  между  Андреа и интернет сензацията Джорджано ще се появи в интернет пространството съвсем скоро и вероятно ще втрещи феновете фолка, както и тези на момчето, което „Отива на купон“.

  Изкусителната блондинка и  колоритният Джорджи  неочаквано станаха  колеги. Те вече работят заедно в музикалната компания на известния  Оцко, която се появи неочаквано като конкуренция на „Пайнер“ в музикалния бизнес. Македонският композитор  години наред правеше  едни от най-хитовите песни  на певиците на Митко Пайнера, а сега внезапно му стана конкурент на пазара. И му заби нож в гърба.

Оцко искал да се опълчи на  монополистите от Димитровград и да покаже, че и друг може да прави музика, даже по-добре от тях. Точно затова взел  Андреа при себе си, след като фолкаджийката избяга от „Пайнер“ след десет години тъпчене на едно място там. Тя се  присъединила към новосъздадената музикална компания, а Оцко й обещал звездна кариера.

Любопитното било, че Оцко поканил не кого да е, а и Джорджано и даже смятал да направи дует с двамата, в който дует Джорджи ще свири втора цигулка, или по-точно ще рапира край красивата Андреа.

Тя била малко стресната от идеята, но пък осъзнавала, че парчето ще е хит и ще има стотици хиляди споделяния и гледания, само заради любопитството на феновете.  Пък и няма нищо лошо малко да разнообрази репертоара си. А защо не и да се повесели със странния си колега.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *