Истината за Убийството на Тодор от Враца се оказа още по- Зловеща! Виж Тук:

ТОДОР УБИТСлед като дълго умуваха и правиха аутопсия след аутопсия, съдебните медици, пристигнали на помощ във Враца заявиха, че може би Тодор  е починал от…инфаркт.

По сърдечния му мускул имало леки следи от удар – преди време може да е претърпял микроинфаркт, а сега фатален такъв.

Това е третият опит да се постави окончателната диагноза. Първата беше, че е починал от задушаване, след като си е глътнал езика.  Втората, че след удар в стомаха, храната е излязла, влязла е в трахеята и е напълнила белите дробове, блокирайки дейността им.

Снощи късно патолозите казаха – възможен инфаркт!

Във всички диагнози няма и помен от следи от боя, който вероятно той бил предизвикал. Според показанията на двамата братя, те даже не го докоснали с пръст, а само се опитали да му помогнат.

Картината се очертава следната: Тодор кара колата. Братята – биячи се мотаят по улицата, където е видно, че прословутата пешеходна пътека я няма, той им свирва с клаксона, те му чупят огледалото, въпреки че според наглите твърдения на някои „експерти“ сам си го е счупил/. Тодор излиза от колата да се разправя. Незнайно как разговорът между тримата става „приятелски“ и в разгара му Тодор се свлича на земята, без да са го пипнали с пръст.

До тези изводи водят показанията на част от свидетелите, на медиците и на прокуратурата. Снощи двамата братя бяха пуснати под домашен арест въпреки протестите на младежи, които бяха заобиколили съдебната палата във Враца. 

Закономерно възникват следните въпроси: Защо след първата аутопсия бяха изброени 28 следи и охлузвания след удари, а при втората ги няма? Защо се наложи да идват медици и прокурори чак от София. За да установят от какво е починал Тодор, или да замажат доказателствата за предумишлено убийство? Вярно ли е, че братята по прякор Поничките, са едни от големите дилъри на дрога във Враца? Кой стои зад гърба им и кой се страхува те да останат в ареста? И от какво все пак почина Тодор?

Днес опечаленото семейство каза, че не им връщат тялото пети ден и нямат пари за погребение. Майката и бащата обясниха как детето им е било цялото  в синини и охлузвания, преди да  дойде линейката. След това го отнесла и те повече не го видяли.

А всички във Враца са настръхнали и искат да знаят – кой уби Тодор.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Тодор излиза от колата да се разправя с бокс в ръка. И си е получил заслуженото…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *