Шок! Американски сенатор доставял манекенки от Украйна за „нуждите“ на свой приятел

сащАмериканският сенатор от щата Ню Джърси Робърт Менендес е заподозрян в организация и пряко ръководство на канал за доставяне на манекенки от Украйна и Южна Америка.

Това пише немският таблоид Bild. Според някои американски медии, сенаторът от доста години охотно осигурявал мечтаните визи за много млади и красиви момичета, като им помагал да влязат и останат  в САЩ за сметка на данъкоплатците.

Според започналото следствие, политикът „вкарвал” в САЩ моделки, които първо пробвал неговия приятел лекаря-офталмолог от Флорида Саломон Мелген, любител на свежа и прясна плът. След това те или сами си търсели работа, или започвали да практикуват най-древната професия, отново със „спомоществователството“ на Робърт Менендес.

Прокуратурата в Ню Джърси и Министерството на правосъдието на САЩ  искат  на сенатора да се предяви обвинение в корупция и сводничество. В случай на доказване на вината му го заплашват 15 години затвор, според американските закони.

Сред замесените в това дело момичета се споменава родената в Ивано-Франковск – Украйна,  Светлана Бучик. Преди това момичето живяло в Испания, но след това неочаквано заминало и останало в САЩ. Това се случило,  след като Менендес написал писмо на консула на САЩ в Мадрид, с настояване да съдейства, като я нарекъл  „добър приятел на Саломон Мелген”, когото девойката пък не била виждала. В Америка я чакало наето жилище. Сега тя  променила името си и живее в Лос Анджелис.

Пред следствието са говорили още две момичета, които са успели да станат американки с препоръка на Мендесес. Те са бразилка и доминиканка, печелили местни конкурси за красота.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *