Слави изпадна в нервна криза преди големия концерт на „Ку-ку бенд“

слави голНяколко дни преди дълго рекламирания и старателно подготвян концерт на „Ку-ку бенд“, Слави Трифонов си е изпуснал нервите.
Това се случило на една от последните репетиции. Невинна шега на Георги Милчев, който подхвърлил, че на тези години са за старчески дом, не за концерт,  докарала до истерия Дългия, която след няколко крясъка, няколко свирепи забележки е завършила с напускане на залата и  и силно тряскане на вратата.
Залата напуснали и двамата, ядосани и обидени. Никой не посмял да ги утеши и да ги върне на местата им, защото  на всички им е ясно, че напрежението преди спектакъла е огромно, особено за Слави, който обеща да запълни зала „Армеец“ до последния й стол.

Въпреки многото изнесени концерти досега, както в България, така и в чужбина, въпреки многото турнета и изявите по площадите и импровизирани сцени, Дългия отдавна не е събирал 15 000 души на едно място и то на място, където от него се очаква много. Още повече че музикалната  кариера на водещия  е в затишие, защото през последните години той се сблъска с немалко здравословни и лични проблеми.

„Съвсем нормално е да е в нервна криза.  И в сценична треска. Пък и след избухването, Слави реши да млъкне и да не говори с никого – хем да не се ядосва допълнително, хем да си пази гласа, защото има проблем и с гласните струни“, обясняват колегите му, които също са сериозно изнервени.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *