Румънска тв водеща изсипа голите си гърди в ефир /ВИДЕО/

РумънкаТВ водещата Роксана Вранчеа предизвика истински фурор сред аудиторията по време на сутрешния блок на известна румънска телевизия.

Блондинката облече спортен екип и трябваше да прави упражненията на фитнес инструктора, който бе гост в студиото. Заедно с нея се нареди и колегата й.

Инструкторът попита задъханата блондинка дали има проблем, като видя, че се бави и  не може да следва движенията му, на което тя кокетно отговори: „Да, имам цели два проблема“, като намекна за големите си гърди, които видимо й пречеха на упражненията. Докато тренираше в ефир, гърдите на водещата на няколко пъти  изскачаха палаво от потника й.

Така вместо зрителите да бъдат натоварвани сутрин с политически новини и скандали, те искрено се забавляват със сутрешна гимнастика и хубава гледка в студиото.

По този повод Ани Цолова коментира, че в наша телевизия това не може да се случи, защото гръдните обиколки на нашите водещи са далеч по-скромни и гледката няма да е толкова интересна. Пък и гостите в студиото нямало да се забавляват толкова, колкото тези при румънските им колеги.

Видеото за нула време обиколи света и има огромен брой гледания. Вижте го ТУК.

https://youtu.be/uCPhBvb2gDA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Ох, котьооо,да й се изцъкам отгоре на дините!Малко топла сметанка…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *