Шокиращ Обрат! Вашингтон и Брюксел: ПУТИН ДА ПОЕМЕ КОНТРОЛА НАД УКРАЙНА! Виж Тук!

putin123Официални представители на Вашингтон и Брюксел, както и много западни и американски издания, със злобна пяна на уста призовават руският президент Владимир Путин да изпълни Минските споразумения за Украйна. Като подло пропускат факта, че Москва е изпълнила на 100 % всичко, което зависи от нея по въпросното споразумение. Но как Русия да изпълни и това, което зависи изцяло от Украйна? На този ключов въпрос, апологетите  на западната демагогия, не дават никакъв отговор. Просто Путин трябва да изпълнява и точка!

Стигна се дотам, че Вашингтон и Брюксел, в опит  да залъжат, за кой ли път, световната общественост, включиха към този гласовит западен хор и една уж неутрална страна – Швейцария.

Председателя на горната палата на швейцарския парламент, Рафаел Комт, заяви че „официален Берн“  ще отмени антируските санкции, веднага щом Москва изпълни Минските договорености. Комт дори добави, че на Швейцария й се иска лично да помогне за изпълнението на всички пунктове по Минските споразумения, но тъй като тя е неутрална държава – няма как  да направи това.

С други думи, Запада прелива от доброжелателност да свали санкциите, но Русия се дърпа и следователно е виновна.

Нищо подобно! Ако перифразираме древната поговорка,  ще кажем „Бой се от Запада, особено когато  се прави на доброжелателен!“

Добре, но какво на практика означава това прословуто „изпълнение на Минските договорености“? И защо Запада пуфти, в пристъп на амок, за Минските съглашения, обвинявайки Русия, но не казва и думица, какви точно са изискванията на Минск-2?

Ами много просто! Истината е, че „Минск 2“  изисква все неща, които не Русия, а Украйна трябва да изпълни!

Накратко същността на „Минск“  е следната:

  1. Армията на Украйна, пратена да убива своите съграждани от Донецк и Луганск, незабавно да прекрати огъня и да се махне от територията на двете Народни републики.
  2. Парламентът на Украйна да приеме закон за автономия на Донецката и Луганската народни републики.
  3. Върховната рада на Украйна да приеме закон за амнистия на участниците във военните действия, без тези, които са извършили военни престъпления.
  4. Да се изгонят от територията на Украйна  всички чужди отряди от наемници и да се разоръжат  незаконните бандитски групи, които изнудват и убиват мирните украинци.
  5. Незабавно да се проведе конституционна реформа в Украйна и да встъпи в сила нова Конституция на Украйна, закрепваща автономията на Донбас.

Никоя от тези точки не може да бъде изпълнена нито от Русия, нито от руския президент!

Това трябва да направят президентът на Украйна и украинският парламент!

А щом  Вашингтон и Брюксел толкова много искат, не украинският, а руският президент  да изпълнява тези договорености, то трябва да призоват Владимир Путин да стане…президент и на Украйна!

Ако го направят, съглашенията по Минск 2, ще бъдат изпълнени мигновено.

Само че не им стиска. Единственото, което на Западът му остава да прави, е да грачи с лицемерен и подъл, пресипнал от ужас глас. Защото световното господство му се изплъзва. И  парите, които въпросното световно господство му носеше, вече се топят като лански сняг!

Но, както казва Паисий: „Тези, които са били велики – пропадат… и други се издигат!“. А и да не забравяме, че колелото на историята се върти!

Сега, на гребена на вълната е Русия. Великата славянска страна отново е надежда за народите по цял свят.

Надежда за справедливост, мир и щастие за всички! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. РУСИЯ. НИКОГА. НЕ. ПАДА. НА. КОЛЕНЕ. НИКОГА. НЯМА. ДА. ИЗОСТАВИ. БРАТУШКИТЕ. НА. ДОНБАС

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *