Вижте Истината Защо Изгониха Кака Лара и Жана от „ВИП Брадър“! Виж Тук:

жана-лараСлед изненадващи двойни елиминации, от Къщата снощи буквално презглава бяха изгонени кака Лара и Жана Бергендорф.

Каката си закачи една смела усмивка, макар че вътрешно беснееше, а Жана се разрева с глас. Лара си тръгна, защото толкова си може. В смисъл – изчерпа си присъствието. Хонорарът й е сред най-мижавите и тя вече си го изработи. Така и не надскочи ролята си на верен пудел, който се търкаля в краката на Ирина Тенчева и изпълнява всяко нейно желание, излайвайки в знак на съгласие.

В малкото случаи, когато си показваше истинския характер и злостно обиждаше някого, след малко бързо доприпкваше при него, за да му се извини с думите: „Не исках да прозвучи така, не го мисля наистина“. През цялото време обаче играчите и дори самият Биг Брадър така и не разбраха какво мисли Лара и кое от изреченото от нея е истина.

Жана пък бе силно подкрепяна от зрителите, но не и от продуцентите. На тях им писна да се правят на болногледачи и да викат лекари при всяка нейна криза. И в последния момент те абдикираха от намерението си уж да й помогнат „телевизионно“ да се справи с абстиненцията. Затова и номинациите вчера бяха двойни.

Ако на вчерашния лайф бяха изкарали само нея, щеше да изглежда прекалено нереално. А така с един куршум удариха два заека – Жана да се оправя както може със зависимостите си вън, а Лара – с нея или без нея – все тая.

По въпросът с изхвърлянето на Жана от риалити шоуто обаче мнението на зрителите се раздели на две. По форуми и социални мрежи едни анатемосват Жана, като я наричат „жалка наркоманка“ и безмилостно я съветват да продължи да се търкаля като прасе в калта. Други я съжаляват и настояват, че е трябвало Жана да бъде третирана в шоуто като болна, а не най-безотговорно да се отървават от нея.

Нико Тупарев отлично знаеше какъв е проблемът на певицата и въпреки това я вкара в предаването, за да го направи по-интересно и гледаемо. Психоложката на предаването не можа да се справи с трудната си пациентка. Затова за Нико Тупарев най-удачно се оказа да я използва още три дни докато зрителите я гледат как се тресе в абстиненция и плаче за храна, а после просто да я изхвърлят!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *